Рубрики: Рецепти

Млинці з капустою: готую їх на звичайному тісті, виходять дуже ніжні і смачні – для перекусу просто ідеально

Такий простий рецепт млинців стане вашим улюбленим. Ідеальний перекус можна взяти з собою на роботу чи навчання – і ви ніколи не будете голодними.

Млинці – ідеальна страва для перекусу. Така проста закуска готується дуже просто та швидко, а начинку для неї можна обирати на власний смак. Якщо вам вже набридли млинці з м’ясом чи сиром, пропонуємо приготувати смачну закуску з додаванням смаженої капусти. Ділимось дуже швидким рецептом, на який вам не доведеться витрачати багато часу або сил. Розповідаємо про головні секрети приготування апетитної закуски. Берімося до справи!

Кулінари поділились швидким рецептом смачних млинців зі смаженою капустою для начинки

Інгредієнти:

  • 1 склянка пшеничного борошна;
  • 1 яйце;
  • 1,5 склянки молока;
  • 1/4 ч. ложки солі;
  • 1 ч. ложка рослинної олії;
  • 200 г свіжої капусти;
  • 1 цибуля;
  • 2 ст. ложки рослинної олії для смаження.

Спосіб приготування:

У мисці змішайте борошно, яйце, молоко та сіль. Збийте міксером або використовуйте вінчик, поки не отримаєте однорідне тісто. Наступним кроком потрібно розігріти олію у глибокій сковороді. Додайте туди капусту та цибулю, продовжуйте смажити начинку для майбутніх млинців на середньому вогні протягом 5-7 хвилин, доки овочі не стануть м’якими та злегка золотистими. Посоліть на власний смак і додайте інші улюблені спеції.

Наступним кроком потрібно перекласти смажену капусту зі сковорідки в окрему тарілку, аби вона трішки охолонула. Тим часом приготуйте млинці. Розігрійте решту олії великій сковороді. Ложкою виливайте тісто на гарячу сковороду та “розганяйте” його у тонкий шар. Смажте млинці з обох сторін до золотистого кольору, це займе близько 2-3 хвилини з кожну боку. У готові млинці накладайте начинку та загортайте їх у конверт або рулетик.

Кулінари поділились швидким рецептом смачних млинців зі смаженою капустою для начинки

Готову страву ви можете куштувати одразу – гарячою та з ароматом щойно приготованої капусти. Втім, якщо ви полюбляєте насиченіший смак, треба обов’язково залишити закуску у холодильнику на декілька годин. Після цього можете насолоджувати стравою. Смачного!

Поділитися