Рубрики: Рецепти

Всього три інгредієнта і трошки часу і випічка до чаю готова: без борошна та міксера. Цей рецепт – скарб

Чудово смачне та швидке у приготуванні кокосове печиво! Без борошна, без олії, без міксера. Виходить навіть у господинь-початківців.

Інгредієнти на 18-22 шт.:

3 середні яйця

120 гр. цукру

250 гр. кокосової стружки

дрібка солі

Як приготувати смачне печиво з трьох інгредієнтів: рецепт

Приготування:

Оскільки рецепт дуже швидкий, то почнемо з того, що включимо розігріватися духовку до 160 градусів. Також важливо розраховувати, що всі продукти для приготування нашого печива обов’язково мають бути кімнатної температури. Тому завчасно витягніть їх з холодильника.

Що стосується кокосової стружки, то вона має бути не сухою.

В глибоку миску висипаємо цукор, ванільний цукор та дрібку солі. Додаємо яйця та гарненько перемішуємо вінчиком. Навіть міксер не потрібен. Поступово додаємо кокосову стружку. Маса має добре тримати форму, щоб з неї можна було сформувати кульки.

Як приготувати смачне печиво з трьох інгредієнтів: рецепт

Спочатку випішуємо ложкою, а потім можна це робити за допомогою лопатку. Консистенція тіста повинна вийти такою, щоб не розсипалася та гарно тримала форму.

Далі з тіста формуємо кульки, розміром трохи більші за волоські горіхи.

Деко застеляємо пергаментним папером. Якщо в його якості ви не впевнені, то краще змастити невеликою кількістю рослинної олії або вершкового масла.

Випікаємо печиво в духовці розігрітій до 160 градусів близько 20-25 хвилин. Точний час залежить від особливостей вашої духовки. Печиво має гарно підрумянитися.

Коли ви витягнете печиво з духовки, то воно буде м’яким, але після того, як охолоне – стане більш хрустким зверху і ніжним всередині.

За бажанням охолоджену випічку можна присипати цукровою пудрою. Такий смаколик точно припаде до душі вашим рідним та близьким. Смачного!

Поділитися