Рубрики: Рецепти

Нагодувала цим салатом усіх рідних, та ще й залишилося чоловіку на ранок: ситний та поживний салат

Цей салат стане прекрасним доповненням будь-якого обіду чи святкового застілля. Крабові палички у поєднанні із маслинами дають неперевершений смак та аромат.

Інгредієнти:

  • Крабові палички – 200 г
  • Маслини (чорні або зелені) – 100 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Салатний майонез – за смаком
  • Сіль та перець – за смаком
  • Зелень для прикраси (петрушка, кріп, базилік) – за бажанням

Спосіб приготування:

Спочатку варимо яйця. Для цього кладемо яйця в каструлю, додаємо воду так, щоб вони були повністю покриті. Доводимо до кипіння, після чого зменшуємо вогонь і варимо приблизно 10-12 хвилин. Після цього перекладаємо яйця в холодну воду, щоб легше було відокремити шкаралупу, а потім очищуємо їх від шкаралупи та нарізаємо на невеликі шматочки.

Тим часом поріжте крабові палички на невеликі шматочки.

Маслини можна залишити цілими або нарізати на кілька частин для більш однорідного смаку та консистенції.

Простий рецепт смачного Крабового салату з незвичайними інгредієнтами

Велику миску чи глибоку тарілку зручно використовувати для змішування всіх інгредієнтів. Додайте нарізані крабові палички, маслини та нарізані яйця.

Додайте за смаком сіль, перець та майонез. Ретельно перемішайте, щоб всі інгредієнти рівномірно просочилися майонезом.

Салат готовий до подачі. Перед подачею прикрасьте його зеленню за вашим бажанням – петрушкою, кропом або базиліком, щоб створити яскравий і апетитний вигляд.

Також, окрім простої подачі салату, страву можна викласти на хрусткі тости або тарталетки. Таким чином ви зможете урізноманітнити подачу смачного салату та здивувати рідних і близьких ще більше.

Також нагадую, що салат з крабовими паличками, маслинами та яйцями є чудовим варіантом для закуски або гарно доповнить основну страву. Смачного!

Поділитися