Рубрики: Рецепти

Сто років готую сирники за цим рецептом, щоразу виходять пишними й такими ніжними, що не відірватись. Рецепт

Ніжні сирники – ідеальний сніданок для всієї родини. Втім, потрібно вміти приготувати такий десерт правильно. З цим рецептом у вас вийде швидко зробити нереальний перекус.

Сирники вважають доволі простою у приготуванні стравою. Потрібно просто змішати перелік інгредієнтів з рецепта такого десерту, а потім – обережно підсмажити все на сковороді. Втім, часто господарі й господині залишаються незадоволеними готовим смаколиком, адже він виходить недостатньо ніжним та однорідним. Найголовніше – правильно обрати не “сухий”, а жирний сир. Ділимось ідеальним рецептом.

Найкращий рецепт смачних сирників із ніжною текстурою та особливим смаком – ідеальний сніданок

Інгредієнти:

  • 500 г сиру;
  • 1 яйце;
  • 4 ст. ложки цукру;
  • 1/2 ч. ложки солі;
  • 1 ч. ложка ванільного цукру;
  • 1/2 ч. ложки розпушувача;
  • 1,5-2 склянки борошна;
  • Олія для смаження.

Спосіб приготування:

У глибокій мисці змішайте кислий сир – він має бути достатньо жирним – з яйцем. До отриманої маси додайте цукор, сіль та ванільний цукор. Добре перемішайте всі продукти між собою до однорідності. Додайте розпушувач для тіста та соду. Знову перемішайте. Ви можете використовувати блендер, аби утворити однорідну масу без грудочок.

Поступово додавайте просіяне борошно, замішуючи тісто до однорідності. Кількість борошна може залежати від вологості сиру, тому додавайте його поступово та контролюйте консистенцію. Сформуйте з тіста невеликі кульки та притисніть їх, аби надати форму сирників. Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні. Обсмажуйте сирники з обох сторін до золотисто-коричневого кольору (по 2-3 хвилини з кожного боку).

Найкращий рецепт смачних сирників із ніжною текстурою та особливим смаком – ідеальний сніданок

Подавати готовий сніданок до столу потрібно одразу після приготування страви. Десерт ви можете доповнити улюбленим джемом чи, наприклад, сметаною – як завжди і подають сирники. Втім, набагато смачнішим виявиться сніданок із морозивом і ніжними сирниками. Смачного!

Поділитися