Рубрики: Рецепти

Незвичайний кабачковий пиріг без випікання: готую завжди, бо дуже смачно, ситно і бюджетно. Ідеальний рецепт

Цей ніжний кабачковий пиріг ідеально підійде для вечері або перекусу. Готується він просто, а продуктів для нього знадобиться мінімум. Берімося до справи!

Для приготування кабачкового пирога необов’язково використовувати духовку – зробити це можна просто та без зайвого клопоту. У результаті ви отримуєте не просто ситну, але й неймовірно смачну закуску. Особливе поєднання кабачків із соусом робить цю страву ніжною та витонченою. Розповідаємо, як можна приготувати смачну вечерю на всю родину або навіть на велику компанію друзів.

Кулінари розповіли основний принцип приготування кабачкового пирога без випікання – смачно та ситно

Інгредієнти

  • Солоний крекер “Цибулька”;
  • Кабачки;
  • Майонез;
  • Густа сметана;
  • Сіль і перець;
  • Твердий сир;
  • Часник;
  • Олія для смаження.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно нарізати кабачки відносно тонкими кружальцями та посмажити їх на сковороді з розігрітою олією. Після цього перекладіть готові кабачки на паперовий рушник, щоб позбутись від зайвої олії. Візьміть форму для складання пирога, застеліть його пергаментним папером і викладіть кабачкові кружальця по всьому дну та по стінках форми. Викладіть перший шар солоного крекера.

Тепер приготуйте соус – змішайте майонез, густу сметану, пресований часник та сіль із перцем. Перемажте перший шар пирога соусом, після викладіть на дно смажені кабачки та знову покладіть крекер. Додайте часниковий соус, продовжуйте збирати пиріг, поки не закінчаться інгредієнти. Поставте пиріг на ніч у холодильник, аби він застиг.

Кулінари розповіли основний принцип приготування кабачкового пирога без випікання – смачно та ситно

Готовий пиріг наріжте на порції та подавайте до столу. Ви можете смакувати такий пиріг самостійно, а можете подавати його до основної страви. Такий апетитний пиріг ідеально підійде як перекус, адже він чудово втамовує голод. Смачного!

Поділитися