Рубрики: Рецепти

Секретний метод приготування пишних та ароматних курячих котлет: вся родина проситиме рецепт

Приготування котлет навіть в досвідчених господинь займає чимало часу, але з доступним рецептом з цим завданням легко впорається навіть новачок у кулінарії.

Під час приготування курячих котлет слід звернути увагу на кілька важливих моментів. Фарш потрібно обирати з певною кількістю жиру, щоб котлети на фініші не були сухими. Додавання інгредієнтів, що містять вологу, таких як яйце, молоко або овочі, може допомогти зберегти вологу під час приготування. У рецепті також можна додати рослинні масла або сирість курячого фаршу. Редакція сайту Добрі новини підготувала ідеальних рецепт цієї страви.

  • 500 г курячого фаршу;
  • 1 яйце;
  • 1/2 склянки панірувальних сухарів або манної крупи;
  • 1/4 склянки молока або води;
  • 1 цибулина, дрібно нарізана;
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізані або пропущені через прес;
  • Сіль і перець за смаком;
  • Рослинна олія для смаження.
Простий лайфхак, як приготувати соковиті котлети

Візьміть середнього розміру посуду, додайте фарш, яйце, панірувальний елемент або манну крупу, молоко або воду, нарізану цибулю та часник. Приправте за смаком сіллю та перцем. Ретельно перемішайте із сумішшю, доки утвориться однорідна маса. Сформуйте котлети, використовуючи приблизно 2-3 столові ложки суміші для кожної. Руками обкатайте їх, щоб вони стали круглими та маслянистими. Розігрійте сковороду з добре розподіленою рослинною олією на середньому вогні.

Поставте сформовані кульки на попередньо підігріту пательню і смажте їх з обох сторін до золотавої скоринки та готовності, це зазвичай займе близько 4-5 хвилин з одного боку, все залежить від розміру ваших котлет. Після смаження, покладіть котлети на паперові рушники, щоб вони вбили надлишкову олію. Подаємо гарячими з вашими улюбленими гарнірами або соусами.

Ці курячі котлети будуть м’якими, соковитими та повністю насиченими смаком, ідеально підходять для будь-якого обіду чи вечері.

Поділитися