Рубрики: Рецепти

Мама бере крабові палички та розкачує їх качалкою: як же смачно виходить! Геніальний рецепт салату до свята

Приготувати цей салат – справа 15 хвилин, але який же красивий та оригінальний у вас вийде результат. Пропонуємо спробувати втілити таке частування в реальності.

Оригінальна подача такого салату з крабовими паличками – головна його особливість. Для того, аби приємно здивувати своїх рідних і гостей не лише смачним частуванням, але і його неординарним виглядом, вам знадобиться всього лише качалка та трішки фантазії. Отже, запам’ятайте цей рецепт і використовуйте його, коли потрібно оригінально прикрасити святковий стіл.

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату з крабових паличок з оригінальною подачею

Інгредієнти:

  • Помідори – 4 штуки;
  • Крабові палички – 200 грамів;
  • Твердий сир – 150 грамів;
  • Зелена цибуля – 1 пучок;
  • Майонез – 3-4 ст. ложки;
  • Сіль та перець на смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно підготувати овочі. Помідори промийте і наріжте на невеликі кубики або півкільця. Крабові палички розділіть на волокна за допомогою качалки – спочатку розкачайте, а потім “порвіть” руками. Твердий сир натріть на тертці або наріжте маленькими кубиками. Краще, звісно, терти на тертку – так структура салату не буде порушена.

Зелену цибулю наріжте дрібно. У великій мисці з’єднайте помідори, крабові палички, твердий сир і зелень. Додайте майонез, сіль та перець на свій смак. Перемішайте всі інгредієнти до рівномірного покриття продуктів заправкою. Салат готовий до подачі. Прикрасьте його зеленню, за бажання. Подаємо салат із помідорами, сиром і крабовими паличками холодним.

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату з крабових паличок з оригінальною подачею

Готовий салат виходить неймовірно ніжним та насиченим, а його оригінальна подача відіграє особливу роль. Гарантуємо, що ця закуска точно приємно вразить і вас, і ваших близьких. Таке частування готується максимально просто, але його подача дозволяє сміливо ставити його на святковий стіл – настільки він оригінальний і смачний водночас. Смачного!

Поділитися