Цікава вечеря для великої родини: ароматне мʼясо по-французьки з ананасами в духовці. І гостям можна подати

Вечеря – один з найкращих прийомів їжі, коли вся родина та друзі збираються за столом. Ідеальним варіантом для частування стане "мʼясо по-французьки" з ананасами.

Назва “м’ясо по-французьки” виникла не через походження страви з Франції, а через спосіб обробки і приготування інгредієнтів, який традиційно вважається типовим для французької кухні. У кулінарній термінології “по-французьки” означає, що страва приготована за французькими рецептами або з використанням французьких методів приготування.

Таким чином, назва “м’ясо по-французьки” вказує на те, що ця страва приготована з використанням традиційних французьких технік. Редакція сайту Добрі новини підготувала цікавий рецепт цієї страви з використанням ананасів.

  • 500 гр м’яса (наприклад, свинини або курки), нарізаного на невеликі шматочки;
  • 1 або 2 консервованих ананаси;
  • 1 цибуля, нарізана;
  • 2 столові ложки соєвого соусу;
  • 2 столові ложки кетчупу;
  • 2 столові ложки олії для смаження;
  • Сіль та перець за смаком.
Як приготувати мʼясо по-французьки з ананасами
Як приготувати мʼясо по-французьки з ананасами

Розігрійте олію на пательні або в глибокій каструлі. Додайте нарізану цибулю та обсмажте, поки вона не стане м’якою. Додайте нарізане м’ясо та смажте його до золотистого кольору. Поки м’ясо смажиться, відкрийте консервований ананас, витрясіть з нього сік та наріжте фрукт на невеликі шматочки. Додайте ананаси до м’яса, змішайте разом.

У малій мисці змішайте соєвий соус та кетчуп. Додайте цю суміш до м’яса та ананасів на сковороді. Приправте сіллю та перцем за смаком. Змішайте і залиште на вогні ще кілька хвилин до того, як м’ясо буде готове. Подавайте м’ясо по-французьки з ананасами гарячим, за бажанням можна прикрасити зеленню.

Цей рецепт принесе вашому столу яскраві смаки та пікантність. Смачного!

Популярне

Подібні новини