Рубрики: Рецепти

Готую тільки цей сніданок для домашніх – всі задоволені: рецепт смажених грінок з яйцем всередині

Грінки зі смаженим яйцем – це ситний, смачний та енергетичний сніданок, який швидко готується і гарантовано зарядить вас енергією на весь день.

Яйця – відмінний джерело білка та інших корисних поживних речовин, а хліб додає енергії та насичує. Разом вони створюють смачну та задовільну страву, яка дає енергію на початок дня. Цей рецепт дуже швидкий та простий у виконанні, що робить його ідеальним для сніданку в будні ранки, коли немає багато часу на готування.

Грінки зі смаженим яйцем виглядають привабливо та апетитно, що може створювати хороший настрій і задоволення від сніданку. Редакція сайту Добрі новини підготувала рецепт ідеального сніданку.

  • 4 шматки хліба (по можливості краще взяти багет або пшеничний хліб);
  • 4 яйця;
  • 2 столові ложки вершкового масла або рослинної олії;
  • Сіль та перець за смаком;
  • Зелень (опціонально для прикраси).
Рецепт простого, але поживного сніданку

Розріжте хліб на товсті кружечки або прямокутники. Використовуйте великий центральний виточок або ніж, щоб вирізати отвори у формі яйця в центрі кожного куска хліба. Витісніть або вийміть центральну частину, щоб створити місце для яйця. Розігрійте сковороду на середньому вогні та додайте вершкове масло або олію. Покладіть кожен шматок хліба з вирізаним отвором на сковороду. Обсмажте з одного боку протягом 1-2 хвилин, поки хліб не стане золотистим.

Після цього переверніть шматки хліба і розбийте по одному яйцю у центр кожного отвору. Приправте яйця сіллю та перцем за смаком. Прикрийте сковороду кришкою та готуйте, поки білок яєць стане білим, а жовток залишиться рідким, приблизно 3-4 хвилини. Після приготування прикрасьте грінки зі смаженим яйцем зеленню, якщо бажаєте, та подавайте гарячими.

Цей рецепт створить смачні та поживні грінки, які можна подавати на сніданок або перекус. Смачного!

Поділитися