Рецепт міні-паски на соді на Великдень 2024: готується за 30 хвилин і врази перевершує крафін за смаком

Паска — не просто ритуальний смаколик, а справжній великодній шедевр. Редакція сайту "Добрі новини" знайшла цікавий експрес-рецепт святкового кексу.

Великдень — свято, яке наповнене радістю, надією та традиціями. Однією з найпопулярніших традицій цього свята є споживання пасок, які символізують воскресіння та нове життя. І якщо ви шукаєте щось особливе цього року, ми пропонуємо спробувати міні-паски на соді — справжню вибухову суміш смаку та простоти у виготовленні. Цей рецепт не лише займе ваш час лише 30 хвилин, але й здивує вас своїм неперевершеним смаком.

Що потрібно для приготування?

Рецепт міні-паски на Великдень від кондитера: готується всього 30 хвилин
  • 1 склянка нежирної сметани
  • 6 столових ложок з гіркою масла
  • 1,5 склянки борошна
  • Ваніль (до свого смаку)
  • 1 ч. ложка соди
  • 3 яйця
  • 1 склянка цукру

Поки займаєтеся тістом, хай духовка не стоїть без справи. Нагрійте її до 180 градусів Цельсія.

У великій мисці збийте цукор з вершковим маслом, додавши поступово яйця до отримання однорідної пастоподібної маси. Важливо, аби тісто було не рідким.

Додайте сметану, борошно та соду в суміш, зі збитими яйцями та цукром. Використовуйте міксер для створення однорідної консистенції. Додайте ваніль і продовжуйте збивати до отримання пружного тіста. До речі, замість соди можна використовувати розпушувач.

Рецепт міні-паски на Великдень від кондитера: готується всього 30 хвилин

Наповніть форми для міні-пасок тістом на 2/3 висоти. Пекти в духовці приблизно 25 хвилин або до золотистого кольору.

Поки пасочки печуться, можна зайнятися глазур’ю. Нам знадобляться білки, які треба добре збити міксером для утворення щільної маси. Поступово додавайте цукрову пудру, продовжуючи збивати, доки консистенція не стане густою та блискучою. Загусники використовувати не слід.

Покрити охолоджені міні-паски білковою глазур’ю та додати прикраси за власним смаком.

Ці крихітні святкові кекси на соді здатні принести радість вашому святковому столу. Їхній неперевершений смак та простота у виготовленні зроблять цей Великдень незабутнім для всієї родини. Насолоджуйтеся цим чудовим десертом та зустрічайте день Воскресіння Христа зі смаком вишуканості та радості!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини