Змішала курку, апельсини та яблука – отримала смачнющий салат: найкращий варіант до святкового столу

Неймовірно простий і дуже ситний салат готується з додаванням фруктів і курячого м'яса. Для приготування вам не знадобляться овочі – ось такий цікавий варіант на вечерю.

Трішки фруктів, салатне листя та майонез – на перший погляд вам може здатись, що в цьому рецепті просто немає сенсу. Втім, достатньо буде скуштувати одну ложку частування, як ви почнете дивуватись, чому не готували такого раніше. Порадуйте близьких оригінальною подачею та неординарним поєднанням продуктів.

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату з додаванням фруктів і курячого м'яса
Кулінари поділились простим рецептом смачного салату з додаванням фруктів і курячого м’яса

Інгредієнти:

  • 2 курячі грудки;
  • 2 яблука;
  • 2 апельсини;
  • 4 курячі яйця;
  • Листя салату;
  • Майонез.

Як приготувати:

Для початку потрібно відварити куряче філе та залишити його до повного охолодження. Апельсин та яблуко потрібно очистити від шкірки та не забути так само зварити курячі яйця. Наступним кроком очистьте курячі яйця.

Велику миску використовуйте для змішування всіх інгредієнтів. Додайте нарізане куряче м’ясо, яблука, апельсин, нарізаний на шматочки, курячі яйця та листя салату. Додайте майонез на власний смак. Не забудьте додати сіль і перець. Помішайте все добре, щоб заправка рівномірно розподілилася по салату та інгредієнтам.

Переконайтеся, що смакова сумісність і текстура салату відповідає вашим уподобанням. Ви можете виправити смак готового салату, додавши ще трішки майонезу, солі або улюблених спецій. Після того, як ви приготували салат, охолодіть його у холодильнику протягом 30-60 хвилин перед подачею. Це допоможе інгредієнтам об’єднати смаки та підвищить загальний вид салату.

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату з додаванням фруктів і курячого м'яса
Кулінари поділились простим рецептом смачного салату з додаванням фруктів і курячого м’яса

Подавайте готовий салат до святкового столу або просто до звичайної вечері. Таке частування стовідсотково здивує та вразить ваших рідних і гостей, а всі друзі будуть просити у вас рецепт. Рекомендуємо приготувати частування. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини