Беру лимон і смажу його на вершковому маслі: ох і смакота у мене виходить. Рецепт найкращого соусу до м’яса

Смачний соус для м'яса – основа, завдяки якій ви зможете приготувати дійсно смачну страву. Для того, щоб зробити свою вечерю незабутньою, варто спробувати цей рецепт.

Апетитний соус для м’яса – запорука ідеальної страви. Для того, аби гості буквально втрачали дар мови, потрібно вміти їх дивувати. З цим соусом ви зможете це зробити. Будь-яке смажене м’ясо чи риба смакуватимуть втричі краще, якщо ви доповните їх таким ароматним частуванням. Ділимось із вами фірмовим рецептом із найкращих ресторанів.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний соус для м'яса, використовуючи лимон і сковорідку
Кулінари розповіли, як приготувати смачний соус для м’яса, використовуючи лимон і сковорідку

Інгредієнти:

  • Сік з 2-3 лимонів;
  • Лимонна цедра з 1 лимона;
  • 2 столові ложки меду;
  • 2 столові ложки соєвого соусу;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 столові ложки оливкової олії;
  • Сіль і перець на смак;
  • 1 чайна ложка крохмалю.

Як приготувати:

У невеликій каструлі з’єднайте лимонний сік, цедру (якщо використовуєте), мед, соєвий соус, часник та оливкову олію. Розігрійте отриману суміш із продуктів на помірному вогні у сотейнику, постійно помішуючи, поки мед не розчиниться, а соус не стане однорідним. Якщо бажаєте, можете додати трохи солі і перцю на власний смак.

Якщо бажаєте загустити соус, потрібно розвести крохмаль у невеликій кількості води, а потім додати до соусу. Змішайте все добре та продовжуйте готувати, поки соус не стане густим настільки, наскільки ви бажаєте. Коли соус приготувався, потрібно зняти його з вогню і дати трохи охолонути перед подачею.

Кулінари розповіли, як приготувати смачний соус для м'яса, використовуючи лимон і сковорідку
Кулінари розповіли, як приготувати смачний соус для м’яса, використовуючи лимон і сковорідку

Готовий лимонний соус можете подавати до риби та м’яса. Ба більше, якщо ви не їсте ці продукти, такий маринад можна додавати до гарнірів та інших основних страв. Ви можете тушкувати свіжі овочі, використовуючи такий простий соус, а можете доповнити будь-яку овочеву страву лимонним маринадом. Смачного!

Найефективніший метод схуднення на думку Аніти Луценко – це збалансоване харчування

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини