“Ходові” бутерброди на святковий стіл: витрачаю на них не більше 100 гривень, виходять ситні та дуже смачні!

Канапки – найпопулярніша закуска, яку господині готують і на свята, і до звичайної вечері. Якщо хочете побалувати себе, не просто зберігайте, а втілюйте на кухній цей рецепт.

Звісно, кожна господиня прагне подати до святкового столу різноманітні страви, які здивують не лише смаковими якостями, але й зовнішнім виглядом. Втім, часом не потрібно вигадувати собі складних завдань – достатньо приготувати смачні канапки, які точно стануть хітом вечора.

Для їхнього приготування вам потрібно придбати декілька простих продуктів і просто зібрати канапку. Ніяких довгих годин за плитою та надважких зусиль – ви зможете насолодитись вечором із родиною, якщо вирішите подати до столу цю смакоту.

Кулінарна блогерка поділилась рецептом смачних бутербродів до святкового столу з м'яким сиром
Кулінарна блогерка поділилась рецептом смачних бутербродів до святкового столу з м’яким сиром

Інгредієнти:

  • Білий хліб;
  • Помідори;
  • Моцарела;
  • Соус песто;
  • Базилік;
  • Сіль і перець.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно нарізати свіжий білий хліб і злегка підсмажити його на сковороді або у грилі. Зверху має з’явитись золотиста скоринка, але всередині випічка мусить залишатись м’якою.

Далі помийте та наріжте помідори тонкими слайсами. Такими самими тонкими слайсами наріжте сир моцарела. Викладіть на хліб трішки соусу песто, а зверху – покладіть помідори та сир.

Прикрасьте все свіжим листям базиліку та посипте сіллю й улюбленими спеціями. Ви також можете, за бажання, додати бальзамічний оцет.

Кулінарна блогерка поділилась рецептом смачних бутербродів до святкового столу з м'яким сиром
Кулінарна блогерка поділилась рецептом смачних бутербродів до святкового столу з м’яким сиром

Мабуть, немає кращого поєднання продуктів, ніж моцарела, помідори та базилік – вони є ідеальними “друзями”, які точно створять неперевершений смак. Така закуска готується просто, але її особливість не у кулінарній важкості, а в апетитному поєднанні продуктів.

Готуйте такі бутерброди і до святкового столу, і до звичайного сімейного обіду. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини