Готую це ледь не кожного дня – дуже економить час вранці: рецепт поживного сніданку в мікрохвильовці

Приготування сніданку вдома обходиться дешевше, ніж купівля готового обіду в кафе або ресторані, а мікрохвильова піч допомогає економити не лише гроші, але й час.

Приготування сніданку у мікрохвильовці займає всього кілька хвилин, що особливо корисно у ті дні, коли ви поспішаєте. Яйця – це відмінне джерело білка, який допомагає наситити вас на довгий час та забезпечити енергію. Додавання овочів збагачує цей сніданок вітамінами, мінералами та антиоксидантами.

Готуючи сніданок самостійно, ви можете контролювати кількість солі, жиру та інших нежиттєважливих складників, що допомагає зберегти сніданок здоровим. Ви можете експериментувати з різними овочами та спеціями, щоб створити нові смакові поєднання та додати різноманіття до свого раціону. Редакція сайту Добрі новини підготувала рецепт простого сніданку в мікрохвильовці, який точно сподобається вам та вашим рідним.

Як приготувати омлет в мікрохвильовці
Як приготувати омлет в мікрохвильовці

Рецепт омлету з овочами в мікрохвильовці

  • 2 яйця;
  • 2 ст. ложки молока або води;
  • 1/4 чашки нарізаних овочів (помідори, перці, шпинат тощо);
  • Сіль і перець за смаком;
  • Сир для приправлення (опціонально).

Взбийте яйця разом з молоком або водою в мікрохвильовці у глибокому контейнері або ковші. Додайте сіль та перець за смаком. Додайте нарізані овочі до яєчної суміші. Поставте контейнер у мікрохвильовку та готуйте на високій потужності протягом 1-2 хвилин, або доки яйця не затвердіють. Перевірте готовність яєчної суміші. Якщо необхідно, можна продовжити готування на додаткові 30 секунд.

Приберіть з мікрохвильовки та посипте свіжим тертим сиром за бажанням. Цей простий сніданок готовий! Можна подавати зі смаженим хлібом або тостами. Додайте свій улюблений соус або приправу для більш насиченого смаку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини