Більше не купую солодкі батончики в супермаркетах – готую сама: рецепт ніжних цукерок “Баунті” вдома

Магазинні цукерки, звісно, дуже смачні, але приготувати такі самі в домашніх умовах – можливо і дуже корисно. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати "Баунті" в домашніх умовах.

Приготовлені вдома цукерки зазвичай містять прості, природні інгредієнти, такі як кокосова стружка, мед, сік фруктів тощо. Ви можете контролювати якість та кількість інгредієнтів, що використовуються, щоб зробити їх більш здоровими та природними. Домашні цукерки часто мають більш насичений, свіжий смак порівняно з магазинними аналогами. Вони приготовлені відразу перед споживанням, тому не мають додаткових консервантів та штучних добавок, які можуть впливати на смак і якість.

Приготування цукерок вдома дозволяє вам контролювати кількість цукру, жиру, солі та інших складників, що додаються. Ви можете адаптувати рецепт під свої харчові вподобання та потреби. Хоча магазинні цукерки можуть бути зручним варіантом для швидкого перекусу, домашні цукерки зазвичай є більш здоровими, смачними та задовольняють потреби тих, хто прагне більш природних та харчових альтернатив. Сьогодні ви дізнаєтеся, як в домашніх умовах приготувати цукерки “Баунті”:

  • 200 г кокосової стружки;
  • 100 г солодженого кондитерського молока;
  • 200 г темного шоколаду.
Рецепт домашніх цукерок із кокосом
Рецепт домашніх цукерок із кокосом

У мисці змішайте кокосову стружку та солоджене кондитерське молоко до утворення однорідної маси. Якщо суміш занадто рідка, додайте більше кокосової стружки. Сформуйте з отриманої маси маленькі цукерки у формі брусочків або кульок. Розтопіть темний шоколад в мікрохвильовці або над парою.

Обмакніть кожну цукерку в розтоплений шоколад так, щоб вони повністю були покриті. Розмістіть цукерки на покритому папером для пекарських виробів або дошці для різання і дозвольте шоколаду застигнути, а потім присипте кожну цукерку кокосовою стружкою. Після застигання шоколаду ви можете зберігати цукерки “Баунті” у контейнері в холодильнику. Це все! Ви готові насолоджуватися домашніми цукерками “Баунті” всього за 10 хвилин!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини