Рубрики: Рецепти

Найсмачніші рибні рулетики готую тільки за цим рецептом: все просто і швидко – те, що треба на вечерю

У гастрономії існують страви, які здатні розчулити найвибагливіших гурманів, перетворюючи звичайні інгредієнти на справжні кулінарні шедеври. Однією з таких страв є рулети із сібасу з креветками.

Ця страва має унікальну здатність вразити не лише шанувальників рибних страв, але й тих, хто рідко звертається до морських делікатесів. Поєднуючи ніжність сібасу з вишуканістю креветок, ці рулети стають справжнім смаковим відкриттям, завойовуючи серця навіть найсуворіших дегустаторів своєю неповторною гармонією смаків та ароматів.

Важливо зазначити ще й те, що страва готується на пару, тому вона підійде навіть тим, у кого певні проблеми зі здоров’ям, або людям, що дотримуються принципів правильного харчування.

Інгредієнти

Рецепт цікавих рибних рулетів з креветками на вечерю чи обід
  • Сібас (філе вагою по 150 г кожне) 6 штук
  • Креветки не оброблені 300 г
  • Часник 2 зубчики
  • Чебрець 2-3 гілочки
  • Сіль та чорний мелений перець на ваш смак
  • Яєчні білки 2 штуки
  • Оливкова олія

Перш за все подбайте про те, щоб філе сібасу було добре почищеним, а потім обсушіть його, посоліть, поперчіть, змастіть олією та залиште помаринуватися, поки самі будете займатися начинкою.

Зніміть з помитих й обсушених креветок панцирі та приберіть чорну вену. 1/3 їх поріжте на маленькі часточки, а решту покладіть у чашу блендера. Дуже добре подрібніть їх разом із листям чебрецю, зубчиками часнику та білками. У вас повинна вийти однорідна маса.

Рецепт цікавих рибних рулетів з креветками на вечерю чи обід

Поєднайте її з часточками креветок. Посоліть, поперчіть.

Тепер викладайте начинку на замариноване філе риби, після чого загорніть кожне у щільний рулет.

Для того, щоб вироби не розвалились у процесі термічної обробки, перев’яжіть їх кухарськими мотузками або закріпіть зубочистками.

Покладіть рулети у пароварку, піддон якої попередньо змастіть олією та готуйте протягом 15-17 хвилин.

Цій страві дуже пасує солодкий соус чилі.

Поділитися