“Актори другого плану”: Меган Маркл і Гаррі висловились на адресу Міддлтон і Вільяма, які їм нібито заздрять

Одна з найбільш скандальних пар королівської родини нещодавно розкрила ще більше деталей особистого та королівського життя. Цього разу Меган Маркл і принц Гаррі висловились на адресу подружжя Кейт Міддлтон і принца Вільяма

Декілька днів тому на популярному сервісі Netflix відбулась прем’єра останніх трьох епізодів серіалу про одну з найскандальніших пар британської королівської родини. Так, у нових серіях Меган Маркл і принц Гаррі розповіли про нібито заздрощі з боку іншої монаршої родини – Кейт Міддлтон і принца Вільяма.

Критика королівської родини

Меган Маркл і принц Гаррі звинуватили королівську родину в заздрощах
Меган Маркл і принц Гаррі звинуватили королівську родину в заздрощах

Очікувано, але в останніх епізодах серіалу не обійшлось без критики британської королівської сім’ї. Так, Меган Маркл і принц Гаррі висловились не лише про Міддлтон і її чоловіка, а й про нового короля Великобританії Чарльза III. За словами головних героїв нової стрічки, саме вони втрьох постійно намагались вставити їм палки в колеса через заздрощі великій популярності Маркл і Гаррі.

Пара заявила, що саме ці три представники королівської сім’ї особливо сильно ненавиділи Меган Маркл через те, що вона, мовляв, перейняла всю увагу публіку виключно на себе. Принц Гаррі зі своєю дружиною додали, що вони свого часу набагато краще впорались із монаршими обов’язками, ніж це робили всі інші. Гаррі додав, що саме така добросовісна позиція вплинула на його родину, адже вони припинили бачити у Маркл так звану “королівську рок-зірку”, як її прозвали шанувальники після їхнього весілля 2018 року.

Меган Маркл і принц Гаррі звинуватили у ненависті до них нового короля Великобританії
Меган Маркл і принц Гаррі звинуватили у ненависті до них нового короля Великобританії

Крім того, принц Гаррі зазначив, що пара, яка одружується, вимушено повинна ставати другорядними пішаками у королівській грі, адже інакше це всіх засмучує. Гаррі зазначив, що коли так званий актор другого плану грає свою роль і виконує обов’язки набагато краще за ту людину, яка для цього була створена і виховувалась цьому багато років, це засмучує та навіть зміщує баланс.

Проблема в тому, що ті, хто одружується, мають бути акторами другого плану, а не красти центр уваги

– прокоментував герцог Сассекський.

Нагадаємо, що в анонсі до майбутніх серій було зазначено, що королівська родина свого часу й зовсім наймала спеціальних людей, основним завданням яких було розповсюдження дезінформації про Меган Маркл і принца Гаррі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини