Рубрики: Рецепти

Святкові рулетики з індички готую тепер тільки так: беру копієчний чорнослив і просто кидаю все у духовку

Всім відомо, що існують страви, які здатні створити особливу атмосферу і подарувати незабутні враження. Однією з таких страв є рулетики з індички з чорносливом.

Така витончена та ароматна страва ідеально підходить для особливих випадків. Завдяки цікавому поєднанню смаків індички та чорносливу вона стає справжнім виразом гастрономічного мистецтва. Варто приготувати її на святковий обід або для романтичної вечері, коли ви бажаєте здивувати й порадувати близьких особливим смаковим досвідом. Нехай кожен ковток цих ніжних рулетиків стане для вас незабутнім етапом у подорожі за новими кулінарними відкриттями.

Окрім продуктів вам знадобиться сковорідка-гриль.

Інгредієнти

Кулінар розповів, як смачно приготувати рулетики з індички
  • Грудка індички (мале філе) 1 штука
  • Бекон тонкі скибочки 12 штук
  • Чорнослив без кісточок 12 штук
  • Соус барбекю 100 г
  • Сік яблучний освітлений 100 мл
  • Сіль на ваш смак

Перш за все приготуйте суміш, змішавши 1 столову ложку соусу барбекю та 100 мл яблучного соку. Далі залийте нею розрізані навпіл плоди чорносливу та залиште його маринуватися протягом 10 годин або більше.

Тепер грудку наріжте поперек на 12 приблизно однакових частин завтовшки 1,5 см. Натріть обсушене м’ясо сіллю та перцем, а потім на край кожного шматка викладіть по 2 половинки замаринованого чорносливу. Загорніть у рулетики та обмотайте їх смужками бекону. Для того, щоб вироби під час термічної обробки не розкрилися, закріпіть їх зубочистками або шпажками. Щедро змастіть соусом за допомогою пензлика.

Кулінар розповів, як смачно приготувати рулетики з індички

Смажте рулетики на сковорідці, перевертаючи з боку на бік кожні 2 хвилини, протягом 15 хвилин.

Готовій страві потрібно дати відпочити під фольгою приблизно 10 хвилин, а потім можна подавати на стіл разом з улюбленими гарнірами або з салатами зі свіжих овочів.

Поділитися