Чоловік носив мене на руках після такої вечері: ділюся рецептом ніжних курячих шлуночків на сковороді

Курячі шлунки – досить смачний продукт, але мало хто знає, як їх правильно готувати, щоб вони були ніжними на смак. Сьогодні ви дізнаєтеся, як це зробити.

Приготування курячих шлуночків на пательні може бути дуже смачним, якщо знати кілька секретів. Добре промийте шлуночки під холодною водою, видаліть зайвий жир та плівки. Замочіть їх у воді з оцтом на 30 хвилин, щоб видалити специфічний запах і зробити їх м’якшими. Відваріть шлуночки в підсоленій воді з лавровим листом та перцем протягом 30-40 хвилин. Це допоможе зробити їх м’якшими та швидше приготувати на пательні.

Наріжте відварені шлуночки на невеликі шматочки, щоб вони рівномірно приготувалися. Замаринуйте нарізані шлуночки в суміші з оливкової олії, лимонного соку, часнику, солі та перцю на 15-30 хвилин перед приготуванням.

  • 500 г курячих шлуночків;
  • 1 середня цибулина;
  • 2 зубчики часника;
  • 1 столова ложка рослинної олії;
  • 1 столова ложка соєвого соусу;
  • 1 чайна ложка паприки;
  • Сіль і перець за смаком;
  • Свіжа зелень (петрушка або кріп) для прикраси.
Рецепт ніжних та ароматних курячих шлуночків
Рецепт ніжних та ароматних курячих шлуночків

Добре промийте шлуночки, видаліть зайвий жир та плівки. Відваріть шлуночки в підсоленій воді з лавровим листом і перцем протягом 30-40 хвилин. Потім наріжте їх на невеликі шматочки. Розігрійте пательню з рослинною олією на середньому вогні. Додайте дрібно нарізану цибулю і обсмажте до золотистого кольору. Додайте нарізані шлуночки та обсмажуйте 5-7 хвилин, поки вони не стануть золотистими.

Додайте дрібно нарізаний часник, паприку, сіль і перець за смаком. Додайте соєвий соус і добре перемішайте. Обсмажуйте ще 2-3 хвилини, щоб шлуночки добре ввібрали спеції. Зніміть пательню з вогню і дайте страві настоятися кілька хвилин під кришкою. Посипте свіжою зеленню перед подачею.

Якість інгредієнтів впливає на кінцевий результат. Свіжі шлуночки, овочі та спеції роблять страву більш смачною. Переварені шлуночки можуть стати жорсткими. Слідкуйте за часом приготування. Додайте свої улюблені спеції або трави для надання страві унікального смаку. Ці секрети допоможуть вам приготувати смачні, ніжні та ароматні курячі шлуночки на пательні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини