1 раз готую і тиждень не думаю, що їсти на сніданок: цей паштет з курячого філе обожнюємо. Намазка за 15 хв

Під час великого застілля слід добре подумати, чим потішити гостей на закуску. Намазка з курячого філе – ідеальний варіант на всі випадки життя.

Намазка з курячого філе – це смачний і корисний варіант закуски, яку можна легко приготувати вдома. Її можна подавати зі свіжим хлібом, крекерами, тостами або наповнювати нею хрусткі корзинки чи додавати до овочевих салатів. Редакція сайту Добрі новини підготувала простий, але цікавий рецепт намазки з курячого філе. Вам знадобиться:

  • 300 г курячого філе;
  • 100 г вершкового сиру або сметани;
  • 1-2 зубчики часнику;
  • 1 столова ложка лимонного соку;
  • Сіль і перець за смаком;
  • Зелень (петрушка, кріп) за бажанням.
Рецепт смачної намазки з курячого філе
Рецепт смачної намазки з курячого філе

Відваріть куряче філе до готовності (приблизно 15-20 хвилин). Можна додати у воду лавровий лист і чорний перець горошком для аромату. Дайте філе охолонути. Наріжте охолоджене куряче філе на дрібні шматочки або розберіть його на волокна. Також можна подрібнити філе в блендері, щоб отримати однорідну консистенцію.

В окремій мисці змішайте подрібнене філе з вершковим сиром або сметаною. Додайте подрібнений часник, лимонний сік, сіль і перець за смаком. Дрібно наріжте зелень і додайте до суміші. Зелень не лише покращить смак, але й додасть свіжості намазці. Добре перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси. Спробуйте на смак і, за потреби, додайте ще солі, перцю або лимонного соку.

Оберіть, в який спосіб ви будете сервувати цю страву і поспішайте до гостей! Цей простий рецепт дозволяє отримати смачну намазку, яку можна використовувати як закуску на будь-який випадок. Пропорції інгредієнтів можна змінювати за власним смаком, додаючи більше або менше часнику, лимонного соку чи зелені.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини