Швидко, просто, смачно і бюджетно: свекруха розкрила рецепт свого фірмового сніданку – грінки в омлеті

Сніданок повинен бути ситний, корисний та простий у приготуванні. Грінки в омлеті – саме та страва, після якої кожен відчуватиме прилив сил на цілий день.

Грінки в омлеті на пательні – це простий і смачний сніданок, який легко приготувати. Ця страва ідеально підходить не лише в якості сніданку, але як невеличкий перекус між основними прийомами їжі. Редакція сайту Добрі новини підготувала простий рецепт цієї страви, який з легкістю зможе втілити в життя навіть новачок в кулінарії. Для цього вам знадобиться:

  • 4 скибочки білого хліба або батона;
  • 3 яйця;
  • 1/2 склянки молока;
  • сіль і перець за смаком;
  • вершкове масло або рослинна олія для смаження;
  • зелень (петрушка, кріп) за бажанням;
  • тертий сир (за бажанням).
Рецепт грінок в омлеті на сніданок
Рецепт грінок в омлеті на сніданок

Підготуйте хліб: наріжте його кубиками або залиште скибочки цілими, залежно від вашого бажання. У великій мисці збийте яйця з молоком, додайте сіль і перець за смаком. Якщо ви любите більш насичений смак, можете додати трохи тертого сиру і дрібно нарізаної зелені. Розігрійте пательню на середньому вогні і розтопіть на ній вершкове масло або розігрійте рослинну олію.

Змочіть кожну скибочку хліба в яєчній суміші, даючи їй добре просочитися. Викладіть змочені скибочки хліба на розігріту пательню. Обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору і до тих пір, поки яйце не приготується, а хліб не стане хрустким. Подавайте гарячими, за бажанням посипавши додатковим тертим сиром або свіжою зеленню.

Ці грінки в омлеті є ідеальним варіантом для швидкого і поживного сніданку, який сподобається як дорослим, так і дітям. Можна експериментувати зі смаками і додати улюблену начинку: сосиски, ковбасу, шинку, овочі чи будь-які інші продукти, які вам смакують.

Популярне

Подібні новини