Завдяки цим рецептам я не “стирчу” зранку за плитою: 5 простих рецептів смачних сніданків за 15 хвилин

У нашому світі, де ранок перетворився на марафон зборів на навчання чи роботу, якісний сніданок часто стає жертвою браку часу. Однак що робити, коли таки хочеться почати день з чогось смачного?

Відповідь на це питання проста – готуйте сніданки, які займають всього 15 хвилин! У цій статті я поділюся п’ятьма рецептами, які рятують мене від ранкового стресу та забезпечують смачний старт дня.

Кіноа з овочами

Для приготування вам знадобляться кіноа, морква та броколі, соєвий соус та оливкова олія.

Зваріть кіноа за інструкцією на упаковці. Тим часом на сковорідці швидко підсмажте броколі та моркву, щоб зберегти їх хрусткість. Змішайте овочі з готовою кіноа, заправте оливковою олією та додайте соєвого соусу до смаку.

Приготуйте сніданок за 15 хвилин: 5 рецептів для тих, хто завжди поспішає
Приготуйте сніданок за 15 хвилин: 5 рецептів для тих, хто завжди поспішає

Експрес-омлет з овочами та сиром

Для сніданку вам знадобиться небагато. Візьміть лише яйця, молоко, помідори, шпинат, тертий сир чи фету, сіль та перець.

Для приготування збийте яйця з молоком, сіллю та перцем. Додайте нарізані помідори та шпинат. Після цього вилийте суміш на розігріту сковороду, обсмажте до готовності і посипте тертим сиром. Ваш омлет готовий менш ніж за 10 хвилин!

Тост з авокадо та яйцем

Вам знадобиться цільнозерновий хліб, авокадо, яйце, сіль, перець та лимонний сік.

Відправте хліб на сковорідку. Поки він підсмажується, розімніть авокадо з лимонним соком, сіллю та перцем, після чого намажте цю суміш на тост.

Також приготуйте яйце пашот або ж зваріть яйце “на круто” – як вам більше до смаку. Додайте яйце на тост з авокадо, і легкий та ситний сніданок готовий за 15 хвилин.

Сендвіч з індичкою та авокадо

Рекомендую також взяти цільнозерновий хліб, скибочки індички, авокадо, листя салату та гірчицю.

Змастіть ваш хліб гірчицею, викладіть скибочки індички, нарізане авокадо та листя салату. Зробіть сендвіч і насолоджуйтеся швидким та поживним сніданком.

Грецький салат з куркою

Для салату вам потрібні куряче філе, фета, оливкова олія та оливки, а також овочі: огірки, помідори, болгарський перець.

Огірки, помідори та болгарський перець наріжте великими шматками. Оливки розріжте навпіл, а фету – на кубики. Куряче філе поріжте смужками та додайте до овочів. Полийте салат оливковою олією та добре перемішайте. Смачного!

Оскільки ці рецепти надзвичайно легкі у приготуванні та не займають багато часу, вони допомагають уникнути ранкової метушні на кухні, залишаючи більше часу на інші важливі справи. А найголовніше – вони смачні, корисні і нададуть енергію на весь день.

Популярне

Подібні новини