Все перемолола і за 10 хвилин закуска на столі: рецепт ароматної намазки з сала до борщу чи “гулянки”

Існує безліч рецептів різних намазок на хліб, але найкраща з них – це та, що готується на основі сала. Сьогодні ви дізнаєтеся всі тонкощі її приготування.

Якщо ви шукаєте швидкий і смачний варіант закуски, що легко доповнить борщ або стане чудовою добавкою до застілля, ця намазка з сала стане ідеальним вибором. Вона поєднує прості інгредієнти і швидкий процес приготування, при цьому забезпечуючи відмінний смаковий ефект.

  • 200 г сала (не солоного, а свіжого, з невеликою кількістю м’яса);
  • 3-4 зубчики часнику;
  • 1 невелика цибулина;
  • 1 ч. ложка кмину (за бажанням);
  • Сіль і перець за смаком;
  • 1-2 ст. ложки дрібно нарізаного кропу або петрушки.
Рецепт ідеальної намазки з сала
Рецепт ідеальної намазки з сала

Почніть з підготовки сала, розрізаючи його на невеликі шматочки, які зручно буде подрібнювати. Найзручніше використовувати м’ясорубку для перетворення сала на дрібні шматочки, але якщо її немає, ви можете скористатися кухонним комбайном або добре нарізати сало ножем. Головне, щоб текстура була однорідною, але не перетворювалася на пасту.

Далі візьміть кілька зубчиків часнику, очистіть їх і натріть на дрібній тертці або видавіть через прес. Очистіть також невелику цибулину і дрібно наріжте її. У великій мисці змішайте подрібнене сало з часником і цибулею, додайте кмин за бажанням для аромату. Добре перемішайте всі інгредієнти, посоліть і поперчіть за смаком.

Не забудьте про фінішні штрихи – додайте дрібно нарізану зелень, наприклад, кріп або петрушку, щоб надати намазці свіжості і кольору. Ретельно перемішайте, щоб зелень рівномірно розподілилася. Після цього перекладіть намазку в красиву тарілку і дайте їй настоятися кілька хвилин, щоб сало ввібрало аромати часнику і цибулі. Смачна та запашна намазка на хліб готова! Смачного!

Популярне

Подібні новини