Всього лише 4 інгредієнта, а такий смачнючий! Салат з пекінської капусти та курки – дуже легко і швидко

Салат із пекінської капусти – це корисна, смачна та проста у приготуванні страва, для якої навіть майонез не знадобиться. Тому цей салат стане одним із найулюбленіших для тих, хто стежить за фігурою.

Інгредієнти:

  • 150 г пекінської капусти
  • 200 г курячого філе
  • 2 шт. помідорів
  • 50 г твердого сиру
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • петрушка (за смаком)
  • сіль (за смаком)
  • сухі спеції (за смаком)

Приготування:

Спочатку варто підготувати всі необхідні інгредієнти. Куряче м’ясо радять обирати без кісточок, тому чудовим варіантом буде куряче філе чи м’ясо гомілок. Що стосується сиру, то його можна брати на власний смак, головне, щоб він був смачним та добре натирався на терці.

Куряче м’ясо треба натерти спеціями та сіллю, змазати оливковою олією й залишити його трішечки полежати, щоб воно дуже добре промаринувалося. Зазвичай для цього достатньо 20-30 хвилин.

Після цього слід викласти м’ясо на гарячу сковорідку та обсмажити його з усіх боків протягом 10-12 хвилинок. За цей зазначений час смаження м’ясо має покритися апетитною скоринкою. Готове куряче м’ясо слід зняти з вогню та залишити охолонути.

Цей салатик з пекінської капусти та курки чудово підходить на кожен день: свіжий і збалансований
Цей салатик з пекінської капусти та курки чудово підходить на кожен день: свіжий і збалансований

З пекінської капусти потрібно зняти верхні листочки, а потім тоненько її нашаткувати й викласти в простору ємність. Помідори слід помити та обсушити, а після цього розрізати кожен помідорчик навпіл, видалити плодоніжку, нарізати їх великими скибочками й викласти в ємність до капусти.

Далі слід додати дрібненько нарізану зелень, а також нарізати охолоджене куряче м’ясо й додати його до салату. Потім потрібно додати натертий на терці сир.

Салат необхідно заправити оливковою олією. За власним смаком додати спеції та сіль. У якості спецій буде достатньо трішки меленого перцю та сушених ароматних трав, наприклад, базиліку. Усі інгредієнти слід перемішати. Після цього варто перекласти салат у відповідний салатник і подати його до столу. Смачного!

Популярне

Подібні новини