Рубрики: Шоу-бізнес

88-річна Софі Лорен з’явилася на публіці вперше за багато років та вразила розкішною зовнішністю (ФОТО)

Прихильники Софі неабияк переймались за улюблену акторку, вона вже давненько не з'являлась на публіці. Виявилось, дарма, Лорен не залишила шансу критикам своєю розкішністю.

Надзвичайна Софі Лорен, якій цьогоріч виповнилось 88 років здивувала публіку своєю появою. Акторка прийшла на відкриття власного ресторану “Sophia Loren Restaurant” у Мілані разом зі своїм сином Карло та двома чарівними онуками Вітторіо та Беатріс. Відкриття не першого ресторану відбулось зі всіма почестями: запрошені зіркові гості, вишукане меню та атмосфера не залишили гостей з негативними відгуками.

Ідея відкрити мережу іменних ресторанів прийшла до Лучано Чімміно, голови холдингової компанії Pianoforte, яка контролює великі корпорації. Як говорив раніше Лучано, спочатку планується відкриття ресторанів по всій Італії, а потім можна захопити увесь світ. В планах відкрити декілька ресторанів в Дубай, Маямі, Гонконзі або Шанхаї.

Акторка не скаржиться на свій вік. Ба більше, взагалі не відчуває, що їй вже 88 років. “Навіщо міняти своє тіло, якщо ви щасливі всередині? Я про таке ніколи й думати не хотіла. Мені подобається, що в мене є. Я собі подобаюся!” – говорить Софі. Хоч Лорен позувала для глянців забувши про свій вік, але не можна не відзначити, що легендарна акторка важко пересувається самостійно. У Софі прогресує артрит, тому більшість часу вона сиділа або за руку її підтримували рідні та близькі люди.

У об’єктивах фотокамер Лорен почувала себе дуже впевнено. На ній був елегантний костюм від Georgio Armani, неймовірної краси та блиску кольє з сережками та стильні окуляри з темною оправою.

Що тут ще можна додати? Лише радіти за Софі, яка проживає своє життя так, як їй хочеться. У неї мережа закусочних по всій Італії, вона любить подорожувати, дивитися цікаві фільми та завжди ходить до церкви.

Поділитися