Як тримають себе в тонусі зірки: Могилевська купила дошку Євмінова, а Кароль їсть яйця і стоїть на цвяхах

Ми повинні знаходити для себе те, що допоможе почуватися краще як фізично, так і морально – схуднути, якщо треба, або розважитися й привести тіло в тонус.

Дві богині української сцени розповіли, що вони роблять для того, аби підтримувати свою фігуру в гарному вигляді. Зазначимо, що методи у Тіни Кароль та Наталки Могилевської не кардинально відрізняються один він одного.

Що робить Тіна Кароль

Тіна зізнається, що активні заняття спортом допомагаються їй. Біг на місці, стрибки на скакалці по 30-40 хвилин та інші фізчні навантаження сприяють росту м’язів та підтягнутості тіла. Також співачка дуже любить займатись йогою та духовними практиками. Це розслабляє мозок і дає всьому тілу новий ковток свіжого повітря в кінці або на початку тяжкого дня.

Також, без правильного харчування тут не обійшлось. Кароль каже, що найбільше фігурі шкодять вуглеводи і рекомендує зменшити їхню кількість в раціоні.

“Вугводи дуже гублять тонус нашого тіла. Так, відмовитись від них складно, але набагато складніше бачити у дзеркалі те, що тобі не подобається”, – написала Тіна у своєму телеграм-каналі.

Що робить Наталя Могилевська

Наталка зізнається, що не хоче виходити з дому без необхідності, тому замовила собі додому стінку Євмінова для щоденних тренувань. Вправи на дошці виконує не самостійно, а під час онлайн тренування з тренером.

Дошка Євнімова – це ортопедичний тренажер, який дає ефективний результат. Наталці подобаються вправи, які вона виконує, тому всім своїм підписникам рекомендує придбати таку ж дошку і повісити в себе вдома.

“Навіть з постійним фізичним навантаженням в танцях і виступах на сцені, моє самопочуття краще, ніж завжди. Це дуже корисна штука, навіть лікар скаже вам те саме “, – каже Могилевська.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини