Володимир Зеленський вперше розповів, які у нього насправді стосунки з першою леді: “Складний період”

Особисте життя Володимира Зеленського нині точно відійшло на другий план, тому що він постійно зайнятий вирішенням державних та військових справ. Але не забуває про родину, хоч і переживають вони нелегкий період.

Історія кохання президента завжди цікавило людей, та й Зеленський ніколи не приховував свою родину,  тому, наявність красуні-дружини не стала ні для кого несподіванкою. Проте, варто сказати, що Олена до президентства чоловіка, не дуже полюбляла виходити у світ. А от вже коли Зеленський став лідером країни. То й Олені, як першій леді варто виходити на новий рівень публічності.

Зеленський розповів про справжні стосунки з дружиною
Зеленський розповів про справжні стосунки з дружиною

Тому, нині пані Зеленська дає багато інтерв’ю та одним з них стало спільне. Для американського суспільства. Де журналіст торкнувся теми їх стосунків, як подружжя зараз. Та отримала доволі розгорнуті відповіді. Спочатку почав відповідати Володимир. Він зазначив, що якби не Олена, він би не був таким сильним, як зараз, тому безмежно вдячний дружині за те, що вона для нього робить.

“Вона моє кохання, моя енергія, моє натхнення. Проте зараз складний період і ми вимушені жити окремо, тому це додає складнощі у життя. Але разом ми сила” – сказав президент

Також Олена додала, що вона має бути сильною і саме чоловік та діти – це її стимул триматися і працювати далі.

Зеленський розповів про справжні стосунки з дружиною
Зеленський розповів про справжні стосунки з дружиною

“Він тримається і я повинна триматися. Сильний він і сильна я. Мені додають сил мої діти та мій чоловік” – додала Олена.

Тож, стосунки між ними як були теплими та міцними, так і залишилися, але ж війна вносить свої корективи, тому варто поважати кордони один одного та розуміти, в якому стані знаходиться наш президент. Йому дуже важко і від війни та від розлуки з дружиною та дітьми, проте він все витримає та гідно йде вперед, а за його спиною, стоїть така ж сильна перша леді.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини