Спецпроєкт до 14 лютого: жінки президентів України, які кохатимуть їх вічно – Порошенко, Зеленська, Ющенко

Вайби кохання вже бринять у повітрі, адже зовсім скоро найромантичніша дата: День всіх закоханих! Розповідаємо три неймовірні історії кохання найвідоміших пар України.

Україна може похизуватися своїми сильними та впливовими жінками, які стали невід’ємною частиною історії, ставши для своїх чоловіків-політиків справжнім надійним тилом. Серцями найвідоміших президентів країни і досі керують три видатні жінки — Марина Порошенко, Олена Зеленська та Катерина Ющенко.

Катерина Ющенко: раптова зустріч і вічне кохання

Президенти України показали своїх дружин до Дня закоханих

Катерина Ющенко, перша леді за часів президентства Віктора Ющенка, залишає нетлінні сліди у сфері культури та збереження національної спадщини. Проте, запам’яталася обраниця ексочільника держави не лише цим. Вона пройшла з коханим буквально крізь вогонь та воду: підтримувала під час Помаранчевої революції та була надійним тилом після отруєння.

А познайомилася пара випадково: на борту літака у 1993-му році. Зустріч була доленосною, адже за 5 років молоді люди вже одружилися і зберегли свій шлюб і до нині.

Марина Порошенко: муза і вірна супутниця

Президенти України показали своїх дружин до Дня закоханих

Марина Порошенко, перша леді України з 2014 по 2019 рік, вражає своєю елегантністю та силою характеру. Не лише вона є супутницею екс-президента Петра Порошенка в політичних перипетіях, але й вона знайшла своє покликання в благодійності.

18-річний Петро Олексійович познайомився з майбутньою дружиною, коли та вчилася на 2 курсі медичного інституту. Вона настільки причарувала хлопця, що він навіть ходив з нею на нічні чергування.

Олена Зеленська: герцогиня гумору та вічне кохання Президента

Президенти України показали своїх дружин до Дня закоханих

Олена Зеленська, перша леді, що вступила на політичну арену України, не лише привертає увагу своїм шармом, але й вражає неординарністю свого підходу до життя. Вона не лише підтримує свого чоловіка, але й виходить за межі традиційної ролі першої леді, роблячи акцент на поєднанні відповідальності та місії жінки.

Дружина Володимира Олександровича понад 20 років турбується про коханого та не полишила навіть коли більшість матерів з дітьми у 2022 виїхали за кордон. Пан Зеленський не приховує, що в Олену закохався з першого погляду і серце його не підвело.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини