Євген Клопотенко з “МастерШеф” поділився унікальним рецептом лінивих вареників, які дуже корисні для дітей

Євген Клопотенко відомий український шеф, який постійно ділиться секретними рецептами у своєму instagram блозі, які господині переймають від нього та експерементують на своїй кухні.

Євген має сина від колишньої дружини, тому готувати для дітей, це для нього окрема відповідальність, тому саме до таких рецептів Клопотенко підходить дуже серйозно та обирає найкращі продукти, які й корисними будуть і смачними.

Євген Клопотенко покрив секрет лінивих вареників
Євген Клопотенко покрив секрет лінивих вареників

Тож, на цей раз Клопотенко вирішив поділитися секретним рецептом лінивих вареників, які колись готував з мамою. Та рецепт Євгена не тільки у варениках, а ще й у спілкування з дитиною, адже Женя рекомендує приготувати їх саме з малечею, щоб зблизитись, а також покращити у дитині, увагу, креативність, сприйняття та розвинути пам’ять.

“З точки зору дитячої психології розвитку, готувати з малюками разом – це найкраще, що можуть зробити батьки. Це дає багато користі й для дитини, і для налагодження контакту. Це розвиває когнітивні психологічні процеси” – розповів Євген.

Також Клопотенко згадав, як готувати печиво з мамою, а от варив борщ із татом, ці моменти Євген досі згадує з теплом та посмішкою та обличчі. І вважає, що для кожної дитини це важливо. А батьки таким чином пізнають свою дитину краще, бо за процесом приготування зазвичай починаються душевні розмови та діти стають більш відвертими й можуть навіть розповісти щось секретне, або у вас може з’явитися спільна таємниця.

Тож, пост Євгена був присвячений саме цій темі, а от рецепт, Клопотенко виклав у вигляді каруселі фотографій. Та отримав багато коментарів, де люди й самі писали про свої дитячі спогади та дякували шеф-кухарю за такий гарний рецепт та рекомендації, які допомогли багатьом на трохи повернутися у щасливе дитинство.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини