Хто з двійнят Арабелла, а хто Мірабелла: Камалія показала, що підрослі доньки стали зовсім різними (ФОТО)

Популярна співачка Камалія показала, як підросли її з Захуром дочки. Двійнята вже наближаються до підліткового віку і демонструють свою індивідуальність.

Близнята та двійнята — справжнє природне диво, яке доля дарує не кожній родині. Співачка Камалія була на сьомому небі від щастя, коли дізналася, що у неї будуть одразу дві донечки, адже до появи цих малюків, всі спроби завагітніти були марними.

У вересні 2013-го року співачка привела у цей світ Арабеллу та Мірабеллу. До речі, дуже символічні імена зірка дала діткам. Арабелла означає — “присвячена молитві”, а Мірабелла — “гідна захоплення”.

Камалія показала, що підрослі доньки стали зовсім різними

Як і належить, з самого дитинства дівчата ділили все порівну: кімнату, іграшки, увагу батьків. Мама з татом навіть обирали однаковий одяг для своїх крихіток, схожу шкільну форму, рюкзаки, аби жодна не відчула, що її сестру люблять більше.

Та зараз видно, що у дочок Камалії вже пробуджується індивідуальність і вони намагаються відрізнятися одна від іншої. Це дуже добре видно на одній з останніх світлин, які показала артистка на своїй сторінці в Інстаграмі. Попри те, що вся родина вбралася у білий family-look, Арабелла вирішила зробити собі кучері, а її сестра лишила пряме волосся.

На фото до Дня святого Миколая також видно, що сестри попри все хочуть відрізнятися і роблять це зачісками. Втім, їхня знаменита мама завжди підкреслює, що всі трансформації і життєві випадки, які трапляються з її дівчатами проходять мирно.

Нагадаємо, що Камалія та Захур одружилися у 2003-му році. Для зірки цей шлюб став першим та єдиним. У її обранця вже була інша родина та кохана жінка, але це лишилося у далекому минулому. Нині серце пакистанського бізнесмена належить тільки цій популярній білявці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини