Рубрики: Шоу-бізнес

75-річну Ніну Матвієнко помітили на престижному курорті: теща Арсена Мірзояна помолоділа на очах (ФОТО)

Ніна Матвієнко зрідка буває на публіці зараз, проте нещодавно її побачили на популярному українському курорті. Теща Арсена Мірзояна вразила моложавим виглядом.

Легендарна українська співачка Ніна Матвієнко досі не дає фанатам забути про себе. Попри поважний вік, вона доводить всім, що і у 75 можна бути активною, енергійною, а головне не полишати улюбленої справи. Знаменитість також приділяє багато уваги своїм рідним та піклується про добробут вдома.

Ніну Матвієнко помітили на престижному курорті

Нещодавно артистку побачили на популярному українському курорті. Зафільмувала зустріч з Ніною Митрофанівною Катя Репяхова, дружина Павліка. Зірки спілкувалися у коридорі готелю на заході України. До речі, саме там зараз Віктор дає ряд концертів для прихильників.

Теща Арсена Мірзояна вийшла до родини Павліків у стильному спортивному костюмі світлого кольору, волосся зібрала догори. На кадрах знаменитість, як досвідчена бабуся, втішає малесенького сина музиканта, який чомусь раптово розплакався. Всі разом швиденько розважили Михайлика.

Ніну Матвієнко помітили на престижному курорті

На якому курорті зараз Ніна Матвієнко?

Днями раніше дочка співачки, Тоня, показала кадри з популярного готелю у Яремче. Проте, зірки зібралися там зовсім не на відпочинок, а заради того, щоб разом приготувати до новорічного столу смаколиків нашим захисникам. Ніна Митрофанівна завжди відрізнялася хазяйновитістю і ніколи не соромилася справжньої праці, тож разом з дочкою та зятем стала до справи. У коментарях фанати відзначили легенду компліментами.

Нагадаємо, що Ніна Матвієнко окрім дочки має ще двох синів. Один пішов у духовенство, інший став художником, як батько. Вони ведуть здебільшого непублічний спосіб життя, і популярна ненька це розуміє та ставиться з повагою.

Поділитися