Ані Лорак повернулася в Instagram та показала романтичні кадри з моложавим красенем не слов’янської вроди

Одіозна співачка Ані Лорак знову проявляє активність у соціальних мережах. Зірка показала романтичне відео з новим чоловіком. Хто він і чи готова знаменитість до нових стосунків?

Ані Лорак. Героїня цього матеріалу минулого року вразила всіх. Знаменитість, родом із Чернівців, публічно ігнорувала всі події війни і лише у середині 2022-го наважилася висловити свої думки.

Нині артистка вирішила повернутися у медіапростір. Під час Новорічних свят знаменитість навіть зробила публікацію українською, де розповіла, як спілкувалася з рідним братом. Вона поскаржилася, що її рідні довелося переховуватися від обстрілів. До речі, повідала про ситуацію Кароліна саме українською, що дуже здивувало всіх.

Ані Лорак показала романтичні кадри з моложавим красенем

А нещодавно Ані Лорак довела, що попри все її життя не стоїть на місці. Виконавиця показала романтичне відео з теплих країв разом з кремезним молодим чоловіком. Співачка купається в обіймах красеня, але не розкриває, ким він їй приходиться. У коментарях прихильники припускають, що це можуть бути лише зйомки нового кліпу, проте, зірка не анонсувала ніяких нових хітів.

Ані Лорак показала романтичні кадри з моложавим красенем

Це вже не перший роман у житті поп-діви після розлучення. Коли зірка полишила Мурата, вона знайшла собі нового хлопця. Ним став молодший за неї саунд-продюсер Єгор Глєб. Втім, роман виявився не дуже тривалим: знаменитості швидко розбіглися, а Ані з головою пішла у роботу та виховання дочки Софії.

Згодом вона налагодить стосунки з колишнім заради того, аби дитина спілкувалася з батьком. Фанати навіть будуть підозрювати, що Лорак возз’єдналася з Муратом. Проте, артистка спростує всі чутки.

Нагадаємо, що Ані Лорак виїхала в рф після 2014-го року. Після Революції Гідності вона не приховувала симпатій до москви.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини