Поп-діва Тіна Кароль не дала повернутися додому Ані Лорак: невже зіграла висока конкуренція на сцені?

Шоу-бізнес завжди привертав увагу глядачів не лише за своєю творчістю, але і через непередбачувані події та конфлікти за кулісами. Що сталося між Тіною Кароль та Ані Лорак?

Однією з таких ситуацій став конфлікт між двома відомими українськими виконавицями – Тіною Кароль та Анною Лорак. Продюсер Олег Боднарчук нещодавно назвав Тіну Кароль “білим кардиналом шоу-бізнесу” та розповів про обставини, що призвели до непорозумінь між артистками.

За словами Боднарчука, Тіна Кароль виступала як герой, який не лише стояв на сторожі українського шоу-бізнесу, але й не дозволила Ані Лорак повернутися в Україну під час повномасштабної війни. Продюсер зазначив, що це була важлива позиція, і що Тіна та її команда робили все можливе і неможливе, щоб утримати Лорак подалі від країни.

Боднарчук висловив думку, що в наш час, у зв’язку з останніми подіями, можливо, Тіна Кароль могла б вже розголосити про те, як вона та її команда активно захищали українську сцену і використовували всі можливі засоби, щоб не допустити Аню Лорак повернутися в Україну.

В
Відомий продюсер розповів, як Тіна Кароль посприяла залишенню Ані Лорак у росії

Проте, важливо зауважити, що з січня 2021 року Ані Лорак вже була в Україні, де вона виступала та презентувала нову україномовну пісню. Згідно з інформацією, восени того ж року відбувся її перший сольний концерт за останні 7 років. Проте, запланований тур по Україні так і не відбувся.

Стосунки між Олегом Боднарчуком і Анною Лорак погіршилися з 24 лютого 2022 року, і продюсер вже не цікавиться її життям та творчістю. Він зазначив, що основним фактором у погіршенні відносин була відсутність підтримки Лорак під час російської агресії.

“Маю надію, що про цю людину публічно говорю востаннє”, – підсумував Боднарчук.

У світлі цих подій залишається питання про те, які ще непередбачувані повороти чекають на українському шоу-бізнесі та чи вдасться врегулювати конфлікт між двома талановитими артистками.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини