“Де ваші очі”: Камалію не впізнали прихильники та запідозрили у невдалій пластиці. Як змінилася кохана Захура?

Популярна співачка Камалія нещодавно опублікувала нову світлину, яка викликала бурхливу реакцію у користувачів Інстаграму. Зірку запідозрили у пластиці.

Камалія завжди ділиться з прихильниками своїми найкращими світлинами та моментами життя. За таку щирість фанати просто обожнюють співачку і не соромляться публічно робити компліменти. Проте, нещодавня світлина викликала цілу жваву дискусію серед користувачів Інстаграму.

Річ у тім, що артистка показала кадри з відпустки у Карпатах, де у коментарях народ звернув увагу на те, як змінилася знаменитість.

“Ось і закінчились зимові канікули у моїх Арабелли і Мірабелли, і Захур їх повіз на навчання. Але ж по дорозі ми не могли не заїхати на кілька днів у наші улюблені українські Карпати”, — написала зірка.

Під світлинами багато хто звернув увагу на те, що Камалія істотно помінялася в обличчі, а саме прихильники запідозрили, що було зроблено пластику очей. Їй почали ставити далеко не тактовні запитання про зовнішність:

  • “Бджілки докучають?”
  • “Де ваші очі”
  • “Камалія чомусь стає схожою на Захура”
  • “О Боже, де ваші очі, вони заплили, мабуть, переборщили з процедурою”

Втім, артистка не стала відповідати на такі репліки. Тим паче серед її аудиторії знайшлося багато користувачів, які вступилися за неї, написавши чимало приємних слів:

“Так соромно стає за людей, за дорослих людей які переживають страшні часи. Камалія, як може допомагає, Україні, воїнам, дітям, сама мати двох доньок, якщо ви пишете таке, то спочатку думайте, якщо вам є чим думати. А Камаліі і її сім’ї бажаю всього найкращого і велике дякую”

Камалію не впізнали прихильники

Нагадаємо, що Камалія виїздила з України у самий розпал атаки на Київщину, попередньо відправивши коханого та дочок у Європу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини