Рубрики: Шоу-бізнес

Неля Шовкопляс вперше показала будинок, в якому мешкає з дітьми: скромний дім з городом та маленьким парканом

Популярна зірка телебачення, Неля Шовкопляс, показала кадри сімейного затишку з дітьми. Дізнайтеся, як виглядає будинок, де розташувалася ведуча.

Неля Шовкопляс. Героїня цього матеріалу дуже швидко стала народною улюбленицею. Знаменитість підкорила всіх своєю щирістю, а ще неймовірною історією: на “1+1” вона потрапила завдяки своїй працелюбності та характеру. Спершу зірка навчалася в економічному університеті, але згодом пройшла медійну школу, стажувалася у передачах та довела, що гідна стати ведучою ранкового шоу.

Неля Шовкопляс вперше показала будинок, в якому мешкає з дітьми

Та попри свою популярність та славу вона відрізняється скромним характером. Напарниця Гордєєва ніколи не вихваляється статками, а нещодавно показала, у якій скромній оселі зустрічає Старий Новий рік. На кадрах, якими поділилася Неля видно, що будинок має простий ремонт без зайвих деталей та меблів. На підлозі видніється килим з типовим візерунком, який ймовірно був популярним у радянські часи.

Кухня, де розмістився стіл зі святковою вечерею, також виглядає абсолютно просто. Крім цього, в об’єктив дикторки потрапив ще дворик з невеликим забором зеленого кольору. Проте, згодом сторіз зникли зі сторінки Шовкопляс.

Неля Шовкопляс вперше показала будинок, в якому мешкає з дітьми

Цікаво, що зірка ніколи не показувала свою оселю у Києві. Відомо, що у столицю вона приїхала вже у дорослому віці, коли отримала диплом у Харкові. До речі, походить Неля з селища Барвінкове, де свого часу проживав найвідоміший філософ України — Григорій Сковорода.

Нагадаємо, що ведучій телеканалу “1+1” часто приписують стосунки з Єгором Гордєєвим. Проте, зірка вже ділилася інформацією про свої справжні відносини. Вона давно вийшла заміж та подарувала коханому двох діток. Про нових кавалерів у своєму житті навіть не думає.

Поділитися