Катерина Бужинська і Аліна Гросу носять волосся на заколках: реальні зачіски співачок

Зірки шоу-бізнесу завжди прагнуть досконалості. Лише деякі мають сміливість показати себе без перуки та гриму. Катерина Бужинська і Аліна Гросу не посоромилися продемонструвати свою справжню вроду.

Сцена завжди вимагає ідеальної зачіски, бездоганного гриму від артистів. Проте, натуральна зовнішність часто у світлі софітів не дає бажаного результату. Саме тому у хід ідуть перуки, пушапи, корсети та ще купа різних предметів для ідеального макіяжу.

Втім, Аліна Гросу не соромиться себе справжньої. На сцені вона обожнює змінювати образи, часто з’являється на сцені з афрокучерями, проте, і у реальному житті поза естрадою може похизуватися гарним блондом та майже бездоганною шкірою. Прихильники лише встигають робити компліменти, а зірка своєю чергою відповідає їм щирістю. Так минулого року виконавиця навіть показала світлину з клініки.

А ось Катерина Бужинська любить прикрашати зачіску не лише накладним волоссям, а й плетінням з ниток. Так, на одній із світлин вона показалася з шаленою довжиною своїх локонів, які здавалися просто кілометровими, адже мали треси зі шнурків.

Втім, співачка ніколи не розповідає, чи дійсно виступає лише у перуках. Про це можна лише здогадуватися, адже Катерина не приховує, що дуже полюбляє стійкі пишні укладки. Втім, поза камерами, вона носить просто розпущене волосся.

Катерина Бужинська і Аліна Гросу носять волосся на заколках

Єдине, чому точно не зраджує Бужинська — це своєму блонду. Артистка протягом всієї свої кар’єри носить саме цей благородний відтінок, який дуже їй пасує. Фанати просто у захваті від зовнішності своєї кумирки, яка білосніжними кучерями ефектно доповнює свої блакитні, як небо очі.

Нагадаємо, що Тіну Кароль, Олю Полякову, Настю Каменських також підозрюють у тому, що вони носять перуки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини