“Забула, що жінка”: Руслана Лижичко показала обличчя зблизька без гриму та не може сховатися від критики

Руслана Лижичко завжди була улюбленицею мільйонів. Проте, нині у мережі користувачі почали активно критикувати зірку за її зовнішній вигляд.

Популярна артистка Руслана Лижичко завжди була у центрі уваги. Співачка заслужила звання справжньої легенди після 2004 року. Тоді, завдяки її яскравому виступу, Україна вперше на Євробаченні взяла перше місце. Варто зазначити, що тоді нашу державу лише вдруге запросили на конкурс і наші представники досягли найвищого результату.

Після повернення додому, популярність зірку більше не полишала. Завдяки своєму авторитетові, співачка подалася у громадську діяльність та стала справжньою активісткою.

Руслана Лижичко показала обличчя зблизька без гриму

Вона і нині, як лідерка думки займається допомогою Україні. Проте, у мережі її почали активно критикувати, і не за активну діяльність на користь Батьківщини. Користувачі виливають тонни хейту на Руслану через її зовнішність.

До речі, у західних країнах це явище вже має свою назву: “лукізм”, коли до людини ворожо починають ставитися через її зовнішність. Таку безпідставну агресію у прогресивному суспільстві засуджують, адже всі ми — індивідуальні та не маємо бути ображеними безпідставно. Лижичко ж зазнає кпин через вікові природні зміни обличчя:

  • “Шок, що з обличчям, так постаріла”
  • “Баба Яга”
  • “Забула, що жінка”
  • “Нуль жіночності!”
  • “Руся так постаріла”
  • “Що з Русланою? Це ж просто жах. Старіють? Та їй що вже під 70 років? Це пластика робить таке з людьми?!”
Руслана Лижичко показала обличчя зблизька без гриму

Втім, сама співачка не звертає уваги на такі коментарі та не відповідає злими словами на зло. Руслана уникає хейтерів.

Нагадаємо, що пані Лижичко вже багато років є заміжньою і весілля у її житті було лише раз, але дітей у її родини немає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини