Рубрики: Шоу-бізнес

Цікаві факти про жіночу частину ТСН: Алла Мазур, Наталя Мосейчук, Лідія Таран, Марічка Падалко, Вітвіцька

Чому Лідія Таран досі бездипломна, Алла Мазур дала своєму синові два імені, а Вітвіцька досі спілкується з колишнім? Дізнайтеся найцікавіші факти про жіночу частину ТСН.

Телеканал “1+1” виплекав чимало справжніх зірок. Багато хто цікавить прихильників не лише своєю творчістю, а й цікавинками свого особистого життя.

Наприклад, знаменита Алла Мазур більше не тримає у секреті, що її рідний син носить два імені. Щоправда, друге було дано йому під час хрещення. Він насправді Артем-Антоній. Так склалося, адже церемонію проходив хлопчик у католицькому храмі, де у святцях не знайшлося імені “Артем”.

Цікаві факти про жіночу частину ТСН

Дві подружки-ведучі, Марічка Падалко та Лідія Таран, також мали кілька секретів від глядачів, які наважилися розповісти лише минулого року. Виявляється, дружина Соболєва перед війною придбала нерухомість на заході України, а колишня Доманського стала активною студенткою ВНЗ у Франції, про що і розповіла у своєму Інстаграмі.

Та понад усе фанати прагнуть дізнатися всі таємниці найзагадковіших ведучих “1+1”: Наталії Мосейчук та Соломії Вітвіцької.

Цікаві факти про жіночу частину ТСН

До речі, ведуча ток-шоу “Право на владу” досі приховує, хто став батьком її старшої дитини та як виглядає чоловік, який одружився з нею за молодих років. А ось з другим обранцем вона навіть не гуляла пишного весілля, а просто розписалася у РАГСі.

На відміну від неї Соломія Вітвіцька мала свято королевського рівня. Зірка зі своїм коханим влаштувала пишну урочистість прямо на стадіоні “Олімпійський”, що у Києві.

Цікаві факти про жіночу частину ТСН

До речі, у 2021-му знаменитість розірвала свій шлюб, але продовжила спілкуватися з колишнім. Все через те, що молоді люди дуже прив’язалися один до одного та добре почуваються у дружніх відносинах.

Поділитися