Ірина Федишин показала свою маму і 85-річну бабусю – схожість приголомшує: “Зібралися разом і радіємо”

Ірина Федишин поділилася з прихильниками дуже світлим та домашнім фото. Зірка показала всіх своїх рідних. Дізнайтеся, як виглядають мама та бабуся співачки.

Неймовірна галичанка Ірина Федишин вразила всіх новою світлиною на своїй сторінці в Інстаграмі. Зірка показала своїх найближчих родичів, які зіграли головну роль у її житті, а саме маму та літню бабусю.

Прихильники засипали співачку численними компліментами та звернули увагу на те, як добре тримається найстарша красуня з сім’ї артистки. Виявляється, за 5 років вона буде вже святкувати свій 9 ювілей, а за своє життя побачила чимало:

“Моя бабуся, проживає вже 2 війну у своєму житті. Сьогодні виповнилося 85 років. Незважаючи на вік, бажання таке як і у всіх, вільна і незалежна Україна. Вірить і чекає перемоги. Хай Бог дарує міцне здоров’я і дочекатися нам усім перемоги. P.S.: зібралися разом і радіємо кожному прожитому дню. Вітаємо усіх з Водохрестям”, — натхненно написала знаменитість.

Фанати не пошкодували приємних слів:

  • “Як близнючки-красуні!”
  • “Три покоління красунь”
  • “Дуже гарна світлина”
  • “Щирі вітання Вашій бабусі з нагоди дня народження! Чудова світлина — три покоління! Ірино, Ви неймовірно схожі на маму! Миру нам усім, міцного здоров’я! Перемоги!”

Сама ж Ірина вже давно має власну родину. Зірка вийшла заміж за Віталія Човника у 2006-му році та подарувала йому двійко дітей. Обидва — синочки. Старший Юра народився у 2011-му році, а вже за 4 роки з’явився на світ його молодший братик, якого назвали гарним древнім ім’ям Олег.

Ірина Федишин показала свою маму і 85-річну бабусю

Нагадаємо, що Ірина Федишин зараз активно бере участь у заходах на підтримку наших захисників та держави, але при цьому не забуває про свою творчість.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини