Рубрики: Шоу-бізнес

Тіна Кароль і Володимир Зеленський святкують День народження: ТОП-5 невідомих фактів про найвпливовіших

Сьогодні День народження відзначають найпопулярніші іменинники України: президент Володимир Зеленський і легендарна поп-діва Тіна Кароль. Скільки зіркам виповнилося років, що відомо про їхню дружбу — про це і не тільки дізнайтеся далі у матеріалі.

25-го січня вся мережа традиційно гудить привітаннями для Тіни та Володимира. Проте цього року ці зірки, яких сміливо можна назвати self-made персонами, сьогодні не влаштовують пишних гулянь. Причини зрозумілі.

Втім, мільйони українців розділяють у цей день радість знаменитостей. Кароль вже приймає поздоровлення у популярних соціальних мережах, а Зеленського офіційно вітають у новинних ЗМІ. Редакція “Добрих новин” же згадує найцікавіші та найяскравіші моменти життя цих селебрітіз.

Найкрасивіші люди, корона у подарунок, Тетянин день та українська з репетитором

Цього дня побажання приймають не просто українські зірки, а буквально найкрасивіші. 15 років тому обидва отримали відзнаку у категорії “Найкрасивіші люди України-2008” за версією журналу “Viva!”.

Тіна Кароль і Володимир Зеленський святкують День народження

А ось у Тіни є навіть корона, проте не з тодішнього нагородження. Королевою її зробила ніхто інша, як Катя Осадча, яка так креативно привітала поп-діву з Днем народження кілька років тому. Цікаво, що насправді Кароль носить дуже символічне ім’я, присвячене даті своєї появи на світ.

Тіна Кароль і Володимир Зеленський святкують День народження

Так, як сьогодні за церковним календарем — Тетянин день, то і назвали майбутню зірку відповідно. До того, як співачка наважилася змінити паспорт, вона була за документами Тетяною Ліберман.

Ще один цікавий факт з життя знаменитостей: обидва частину дитинства провели не в Україні. Артистка народилася у Магаданській області, але у віці 6-ти років переїхала до Івано-Франківську. Володимир же 4 роки провів у місті Ерденет у Монголії, де працювали його батьки.

Тіна Кароль і Володимир Зеленський святкують День народження

До речі, обом це не завадило відмінно вивчити українську мову та створювати нею свої культурні продукти. Щоправда, наш нинішній президент колись розповідав у 2017-му, що солов’їної навчався за допомогою репетитора.

Тіна Кароль і Володимир Зеленський святкують День народження

Наші іменинники з юних років займалися творчістю. Проте, лише Тіна має профільну освіту. Володимир же здобув юридичну освіту, втім це не завадило йому стати чемпіоном Вищої ліги КВК у 1997-му.

Вітаємо наших зірок! Многая літа!

Поділитися