Найбагатша співачка Камалія без тіні сорому виказала Таїсії Повалій все, що про неї думає: “Вівця” (ФОТО)

Популярна співачка Камалія завжди відрізнялася виключною інтелігентністю, але навіть ця вишукана леді не змогла стримати слів через поведінку своєї колеги по сцені.

Камалія від початку повномасштабної війни активно підтримувала Україну. Навіть у своїй творчості почала рефлексувати на тему нападу на Батьківщину. Зірка бере участь у благодійних концертах та підбадьорює своїх прихильників патріотичним настроєм.

Камалія та її чоловік-мусульманин разом святкували Різдво
Камалія без тіні сорому виказала Таїсії Повалій все, що про неї думає

Тривалий час артистка утримувалася від оцінки дій своїх колег, які обрали бік противника, але поведінка сумнозвісної Таїсії Повалій змусила емоційно висловитися навіть цю вишукану панянку українського шоу-бізнесу.

Чим Таїсія Повалій розізлила Камалію?

Відомо давно: Повалій не просто відмовчується у росії, а бере участь у тамтешніх концертах, заходах, а нещодавно приголомшила всіх своїми роздумами про країну, яка окупувала її справжню Батьківщину.

Окрім добре відомої всім пропагандистської мантри про 8 років та Донбас, Таїсія не впустила можливості висловити свої компліменти путіну, який власне розв’язав війну.

Камалію зачепили такі слова, адже вона сама зустріла війну прямо в епіцентрі подій, коли довелося виїздити під загрозою обстрілу. Вперше дружина Захура не стримала міцне слівце та хвацько виказала все, чого варта білокура прихильниця росії.

“Ти не “просто” Тая. Ти тупа вівця”, — написала знаменитість у сторіз.

Камалія без тіні сорому виказала Таїсії Повалій все, що про неї думає

Зірка вирішила лишити таку емоційну публікацію у себе на сторінці без зайвих коментарів.

Нагадаємо, що Камалії та Мохаммаду Захуру довелося полишити свій будинок, який опинився в одному з найбільш небезпечних місцин, у Бучі. На щастя, руки ворогів до нього не дісталися, але селебріті були готові до всього, що може трапитися на війні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини