“Це не інтрига”: Руслана Лижичко чесно розповіла про свої вагітності та натякнула, чи стане скоро мамою

Популярна співачка Руслана Лижичко чесно зізналася про своє материнство та повідала про вагітності. Чи дійсно зірка скоро буде пестити на руках малятко? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Співачка Руслана стала справжньою легендою української сцени та музики. Знаменитість була першою зіркою, яка принесла нашій державі перемогу на Євробаченні. Від “Диких танців” вся Європа була у захваті, а про номер виконавиці на конкурсі ще чимало часу ходили легенди. Подейкували, що навіть сцена не витримала запальної гуцульської пляски.

Втім, попри шалену популярність Лижичко змогла реалізувати себе і у ролі дружини. Разом з коханим Олександром Ксенофонтовим вона прожила разом понад 25 років. Дійсно ця сімейна ідилія може стати натхненням та прикладом для багатьох. Єдине, про що мріють ці зірки — про поповнення у родині. Річ у тім, що досі співачка не змогла завагітніти, хоча й кожного року жовта преса неоднократно приписувала їй “цікавий стан”. Навіть нині на порозі її 50-річчя у мережі бувають чутки про те, що легенда при надії.

Руслана Лижичко показала обличчя зблизька без гриму
Руслана Лижичко чесно розповіла про свої вагітності

А ось за словами артистки, їй було не під силу стати мамою, адже всю свою енергію вона викладала на сцені та організм сильно виснажувався. Проте, багато говорити на дану тему Руслана не любить. Коментує своє небажання ділитися подробицями особистого життя так:

“Це не інтрига – це крик душі. Коли я це казала, я говорила це свідомо. Звичайно, це інтимні речі, які ми із Сашею хочемо тримати не для кадру”

Руслана Лижичко чесно розповіла про свої вагітності

Разом із цим зірка не віддаляється від сімейних цінностей. Вона розмірковує так, що родина є головним для кожної людини, а більше того потрібно обов’язково продовжити рід:

“Треба обов’язково мати сім’ю і дати життя”, — говорить Лижичко.

Хто знає, можливо дуже скоро, Руслана, як і 47-річна Камерон Діас порадує всіх нас звісткою про майбутнього малюка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини