Дружина Віктора Павліка буде народжувати другу дитину: Катя Репяхова розкрила стать майбутнього малюка

Віктор Павлік у 2021-му році вчетверте став щасливим батьком. Та, схоже, його молода дружина не збирається зупинятися на досягнутому і вже навіть знає, хто народиться.

У народі кажуть, що батьківство — це найбільший дар, який може отримати людина від небес. Віктор Павлік це знає, як ніхто. Йому доля подарувала відчути радість батьківства цілих 4 рази.

Найменший синочок з’явився у нього у шлюбі з Катериною Репяховою. Молода дружина співака завагітніла дуже швидко після весілля. Маленький Михайлик перевернув все життя своєї родини, розкривши у своїх батьках нові якості і таланти.

Репяхова могла не стати дружиною Павліка
Дружина Віктора Павліка буде народжувати другу дитину

Втім, обраниця артиста натякнула, що прагне стати мамою двох діток. На цей раз блогерка дуже хоче донечку. Про свою мрію ощасливити свого чоловіка появою карапуза вона розповіла у сторіз.

Кохана зірки показала, як разом з мамою вона перебирає речі синочка, з яких він виріс. Багато чого полишить гардероб Михайла Вікторовича, але є одяг, який його ненька хоче приберегти для майбутньої принцеси.

“Пройшла година. Мені вже набридло перебирати. Дещо залишили для дівчинки”, — написала Репяхова.

Дружина Віктора Павліка буде народжувати другу дитину

Цікаво, що дружина Павліка не мала декрету у традиційному плані. Вона відмовилася сидіти вдома та присвячувати себе лише очікуванню немовляти. Поки животик ще був маленьким, Катя активно працювала, адже для свого чоловіка вона не лише обраниця і дама серця, а й концертна директорка.

Прихильники дуже вражені силою характеру коханої співака, яка віртуозно змогла поєднати і материнство, і власний бізнес, і ведення справ милого.

Нагадаємо, що у 2020-му році не стало третього сина Віктора Павліка, Павла. Хлопець тривалий час боровся з тяжкою хворобою, проходив хіміотерапію, але так і не викарабкався.

Популярне

Подібні новини