Рубрики: Шоу-бізнес

Як виглядає і чим займається Оксана Марченко: колишня зірка СТБ підтягнула обличчя до невпізнаваності (ФОТО)

Оксана Марченко давно зникла з українського медійного простору, облишивши навіть публікації в Інстаграмі. Де зараз одіозна ведуча СТБ та чим зараз займається?

Оксана Марченко. Героїня цього матеріалу своїм прикладом показала, як з народної улюблениці перетворитися на жінку, якій закрита дорога навіть до власного дому.

Чим Оксана Марченко викликала обурення навіть у фанатів?

Ведуча дуже швидко набула популярності та зайняла статус улюблениці українців після своєї участі у проєкті “Україна має талант”. Оксана багато часу на зйомках проводила з учасниками, підтримувала та підбадьорювала їх. Чимало людей повірили у її простий образ такої собі дівчини з сусіднього двору.

Втім, справжнє життя знаменитості капітально відрізнялося від екранної картинки. Дружина одіозного політика Віктора Медведчука, купала у золоті, колекціонувала дорожнечу і за підозрілим збігом обставин встигла виїхати з України у Білорусь за лічені дні до початку повномасштабного наступу. Згодом в “евакуації” Марченко почала записувати численні відео на підтримку свого обранця.

Як виглядає і чим займається Оксана Марченко

Та її слова не розчулили громадськість, натомість всі підняли на сміх дивну міміку жінки, яку одразу списали на пластику. Далі знаменитість взагалі поїхала до москви давати прес-конференцію, чим і видала свою справжню позицію по відношенню до своєї Батьківщини.

Де зараз Оксана Марченко?

Минулого року, після того, як Медведчука обміняли на наших захисників, подружжя бачили в окупованому Криму. Оксану, як завжди, побачили при повному параді, але згодом про пару зникли всі новини загалом.

ббб

Нагадаємо, що Марченко та Медведчук мають тісні зв’язки з президентом рф, подробиці яких намагалися приховати роками.

Поділитися