Рубрики: Шоу-бізнес

Наталія Сумська вбралася у довгу сукню та довела, що ще дасть фору молодим: фанати не шкодують компліментів

Наталія Сумська показала світлину у розкішній чорній сукні. Дізнайтеся, чому прихильники зустріли новий образ на "ура" і чим зараз займається акторка?

Наталія Сумська вже давно має цілу армію прихильників, яких вона не перестає дивувати. Нещодавно зірка показала, що навіть попри війну, не полишила улюблену справу і продовжує розвивати себе, як акторку.

Наталія Сумська вбралася у довгу сукню

Цікаво, що на відміну від своєї сестри Ольги, знаменитість вирішила більшу частину своєї творчості присвятити саме не кіно, а театральному мистецтву. Саме на сцені перед глядачами, артистка розкриває весь свій талант та пробує нові образи. Перевтілення для останньої ролі викликало справжній фурор у мережі.

“Ніхто із смертних науки віщування не збагнув іще”, — написала під фото у розкішній чорній сукні Наталія.

Прихильники не пошкодували компліментів і теплих слів для своєї кумирки:

  • “Я захоплююсь вами і вашим талантом. Приїздіть будь ласка в Кропивницький з виставою”
  • “Ви неперевершена. Обожнюю працювати з Вами”
  • “Ох я пам’ятаю цю виставу. І Вашу прекрасно зіграну роль. Кілька днів відходили від вражень. Дякую!”

Фанати не приховують, що дуже чекають нових виступів, але нині діяльність зірки не обмежується лише світом Мельпомени. Разом з чоловіком, Анатолієм Хостікоєвим, пані Сумська займається благодійними концертами на підтримку знедолених українців. До речі, їхній єдиний син лишився в Україні та зайнявся благодійними зборами для захисників.

Нагадаємо, що Ольга і Наталія досі не оголосили про примирення. Сестри фактично обірвали зв’язок через погляди на політику та ситуацію у державі. Навіть втрата мами, яка пішла з життя у 2022-му році, не змінила положення справ, рідня не возз’єдналася.

Поділитися