Рубрики: Шоу-бізнес

Що відомо про шлюби Наталії Могилевської: скільки разів офіційно одружувалася, а з ким так не дійшла до РАГСу?

Наталія Могилевська у 2006-му році була визнана найкрасивішою жінкою за версією журналу "Viva!", а хто ж з чоловіків зміг підкорити серце першої красуні?

Зірка Наталії Могилевської не згасає і досі, а прихильників дуже цікавить не лише творчість співачки, а й її особисте життя. Знаменитість досягла чималої популярності, але на 5-му десятку досі носить статус незаміжньої.

Проте, так було не завжди. У 2004-му році вона стала дружиною молодому перспективному Дмитру Чалому. Пару вважали дуже перспективною та бажали довгих років разом. Втім, вже у 2005-му шлюб розпався, а молоді пішли кожен своєю дорогою.

Що відомо про шлюби Наталії Могилевської

Наступним обранцем Єгор Долінін. Ці стосунки принесли артистці абсолютно новий досвід: вона спробувала себе у ролі мачухи. Річ у тім, що у чоловіка були дочки від колишньої коханої, але Наталія дуже добре прийняла дітей у родину і настільки прикипіла до дівчат душею, що навіть не шкодувала для них своїх дизайнерських речей.

Що відомо про шлюби Наталії Могилевської

5 років пролетіли, як одна мить і Могилевська пішла від свого милого. Втім, навіть після розриву екс-закохані згадували з теплотою часи, коли вони були разом.

Був у житті артистки ще один знаковий чоловік, про якого пам’ятають тільки віддані фанати. Його звати Олександр Ягольник, він продюсер.

Подейкували, що він жив у цивільному шлюбі зі співачкою. Згодом екс-обранець зірки публічно розповість про те, чому у Наталії не було дітей. Знаменитість не стала роздувати скандал та з’ясовувати привселюдно стосунки, а обмежилася лише повідомленням на загал про те, що за наклеп подасть до суду.

Нагадаємо, що Наталію Могилевську підозрювали у романі з Кузьмою Скрябіним. Втім, виконавиця чітко завжди заявляла про те, що з Андрієм Кузьменком її пов’язує лише дружба. Сам же покійний артист говорив, що не зміг би жити разом зі своєю колегою по сцені.

Поділитися