Рубрики: Шоу-бізнес

Музи 1+1: Алла Мазур і Наталія Мосейчук показали, як змінилися за роки роботи на телебаченні

Вони стали справжніми легендами українського телебачення, адже почали працювати в ефірі у перші роки нашої незалежності. Як змінилися улюблениці мільйонів, Алла Мазур і Наталія Мосейчук, за роки?

Україна отримала незалежність у часи активного розвитку технологій та буму телебачення. Наші перші канали швидко адаптувалися під потреби глядачів, які вже не хотіли бачити у новинах стриманих монументальних дів та посивілих дикторів. Запит аудиторії одразу помітили та показали на новостворених каналах таких талановитих і яскравих ведучих, які б з легкістю могли би стати зірками за океаном.

Алла Мазур і Наталія Мосейчук в один засяяли на національних каналах. Популярну брюнетку запросили на “Інтер”, а її мідноволосу колегу — на “1+1”. Цікаво, що на початку своєї кар’єри зірки виглядали геть інакше.

Нині головне обличчя “Право на владу” носить стильне каре, в міру яскраву помаду, робить помітний макіяж очей. У молодості — все було простіше. Волосся можна було носити довгим, а підкреслювати вроду — перламутровою губничкою. До речі, ця ведуча політичних програм не приховує, що зробила над собою чималу роботу, аби дійти до мети.

Алла Мазур і Наталія Мосейчук показали обличчя без гриму

А ось візитівкою Алли Мазур завжди була коротка руда стрижка. Проте, стиль довелося змінити, і все через хворобу. Прихильники зірки досі не можуть забути, як мужньо вона боролася за своє життя з онкологією. Коли сил приховувати своє захворювання вже не було, знаменитість зізналася в усьому публічно. Згодом вона вийшла перед прихильниками з ультракоротким волоссям платинового кольору. Новий образ фанати прийняли “на ура”.

Музи 1+1: Алла Мазур і Наталія Мосейчук

Нагадаємо, що ці популярні колежанки зуміли не тільки зробити карколомну кар’єру, а і віртуозно поєднати її з материнством, народивши чудових діток.

Поділитися