“Ви муза”: Алла Мазур зачарувала мережу новим образом у стильних окулярах, який сходу омолодив її (ФОТО)

Алла Мазур стала справжньою легендою українського телебачення. Зірка поборола непросту хворобу у своєму житті, але зараз настільки змінилася, що захоплює всіх своїм стилем та вродою.

Алла Мазур. Героїня цього матеріалу заслужила звання легенди українського телебачення. Знаменитість прийшла працювати у студію “ТСН” ще у 1990-х роках. Помітно виділяючись серед колег і голосом, і відмінною дикцією, і своїм образом.

Ведуча дуже швидко отримала прихильність телеглядачів та стала кумиркою. Нині вона продовжує надихати фанатів та є для них справжнім прикладом не лише сили характеру, а й стилю.

Алла Мазур зачарувала мережу новим образом

Після хвороби, про яку повідомила у 2019-му році, Мазур кардинально змінила імідж. Замість тривіальних сукенок, Алла обрала ділові костюми природних кольорів, а тривіальні блузки замінила розкішними жакетами та блейзерами. Над зачіскою теж попрацювала: якщо раніше її фірмовою стрижкою було руде каре (подовжене чи вкорочене), то нині зірка носить неймовірно стильну піксі у кольорі попелястого блонду. Минулого року знаменитість приміряла окуляри у чорній оправі. Такий аксесуар викликав цілий ажіотаж у мережі, а ведуча отримала десятки компліментів.

Під публікацією розлетілися приємні слова від фанатів знаменитості:

  • “Ви така чарівна”
  • “Ви були музою мого дідуся.Не пропускав жодного вашого випуску, навіть коли погано себе почував. Дідуся нема вже 15 років, але коли бачу вас завжди згадую про нього. Дякую вам за це. Тепер ви і моя муза”
  • “Дуже поважаю Вас за професійну роботу, за доброту і людяність! Чекаю з нетерпінням вечора з новинами від Алли Мазур!!!”
  • “Молода ви така в окулярах”
  • “Дуже гарна й неперевершена наша Алла!”

Нагадаємо, що в Алли Мазур є син-підліток, який підтримував її під час лікування.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини