Рубрики: Шоу-бізнес

Підрослий син Тіни Кароль довів, що став справжнім українцем: Веня Огір вбрався у вишиванку і станцював гопак

Тіна Кароль сама ростить свого маленького сина Веніаміна. Попри те, що хлопчик нині навчається за кордоном, його зіркова мама продовжує прищеплювати йому традиційні українські цінності.

У світі їх — тільки двоє: мама Тіна і син Веня. Зірка у 2013-му році втратила свого коханого чоловіка, а хлопчик тата. Втім, поп-діва настільки виявилася сильною, що почала працювати за двох, аби дати все найкраще для свого первістка.

Нині Огір-молодший не просто живе за кордоном, а здобуває освіту в одному з найкращих навчальних закладах Британії. Він радує маму оцінками та хизується своїми новими знаннями в англійській мові.

Підрослий син Тіни Кароль довів, що став справжнім українцем

Проте, зірковий підліток не забуває і про Україну. До війни він активно вивчав нашу культуру у тематичних гуртках для школярів, а згодом навіть волонтерив у Польщі, допомагаючи діткам, які разом з батьками тікали від війни.

Цікаво, що Тіна вже розповідала, що її син не прагне творчості та не думає про співи, як колись у дитинстві вона. Та попри це Веня із задоволенням займається народними танцями, приміряючи різні яскраві образи. Вміє навіть станцювати гопак. Команда сайту “Добрі новини” знайшла архівні фото сина поп-діви у народному костюмі.

Підрослий син Тіни Кароль довів, що став справжнім українцем

Сама ж Кароль не одноразово з’являлася перед фанатами у традиційному українському строї. З сином також вбираються у вишиванки на урочисті державні свята, але вдома часто спілкуються англійською.

Нагадаємо, що Тіна Кароль народила свого первістка у 2008-му році. Дитина була бажана, але не єдина для Євгена Огіра. У Веніаміна є брат, якого на публіці співачка ніколи не показувала, але не приховувала, що малюки не обмежені у своєму спілкуванні. Та після втрати чоловіка артистка взагалі перестала згадувати родича свого сина.

Поділитися