Як виглядає зараз головний інтелігент країни Ігор Кондратюк: ведучий вперше показав обличчя зблизька

Ігор Кондратюк свого часу був головною зіркою екрану. Як виглядає чоловік зараз і що з ним трапилося у війну? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Інтелігентний образ, непересічний розум, харизма та вміння презентувати себе — ось яким Ігор Кондратюк прийшов на телебачення. Неймовірно популярним його зробила українська передача унікального формату “Караоке на майдані”, яка протрималася цілих 20 років в ефірі.

Кілька поколінь виросли на проєкті та запам’ятали ведучого. Згодом його можна було помітити і в інтелектуальній битві “Еврика”, і в “Х-факторі”. Всюди цей продюсер був бажаним гостем та улюбленцем публіки. Оксану Марченко взагалі підозрювали у таємній симпатії до колеги, а після палкого поцілунку зірок за лаштунками зйомок, і взагалі почали підозрювати у романі.

Як виглядає зараз головний інтелігент країни Ігор Кондратюк

Втім, з роками медійне поле почали заполоняти інші шоумени, артисти та ведучі, популярною ставала інтернет-мережа. Ігор почав більше займатися буденними справами, улюбленою оселею.

Та 2022-й рік приніс лиха і Кондратюку. На початку війни, у березні, в апартаменти зірки “прилетіло“. Новину дізнався від сусідки. На думку знаменитого чоловіка, вороги могли спеціально нашкодити йому, адже він не приховував у соціальних мережах свого помешкання.

Як виглядає зараз головний інтелігент країни Ігор Кондратюк

Втім, 60-річний ведучий руки не опускає. Він перепрофілював свою діяльність у медіа, став активніше з’являтися у мережі, а разом із цим і у новинних ресурсах. Розповідав, що не боїться взнати про свій призов до лав ЗСУ.

Нагадаємо, що в Ігоря Кондратюка є чимала родина і він досі має шлюб. Трійко дітей ведучого вже зовсім дорослі люди. Сини займаються підприємницькою діяльністю, а дочка поки що студентка і активно вивчає улюблену справу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини